Alle bedrijfsprocessen aansturen met één en dezelfde applicatie. Naarmate een onderneming groeit, wordt die wens sterker hoorbaar. Het bestaat: het heet ERP.
Uiterlijk op 1 januari 2012 zal de laatste pinpas met alleen een magneetstrip doormidden zijn geknipt. Dan zijn alle betaalpassen uitgerust met een EMV-chip, die minder fraudegevoelig is.
Zakelijke netwerken - populair 'social media' genoemd - mogen zich online in een stijgende populariteit verheugen. Welke zijn voor u interessant en hoe onderscheiden zij zich van elkaar?
Veel werknemers uit het midden- en kleinbedrijf doen aan telewerken: 66% werkt geheel of gedeeltelijk thuis. Is het iets voor uw bedrijf? De voor- en nadelen.
Windows 8 is inmiddels in de definitieve versie te koop. De Zaak zocht voor u uit hoe dit  besturingssysteem van Microsoft werkt. Belangrijkste nieuws: u heeft geen nieuwe pc nodig. Maar let op: vanaf 1 februari 2013 betaalt u een aanmerkelijk hogere prijs!
Hackers slagen er elk jaar opnieuw in betere methoden te ontwikkelen om wachtwoorden te kraken. Dat betekent dat u steeds hogere eisen moet stellen aan het gebruik ervan. Een wachtwoord manager-programma wordt ten zeerste aangeraden! Daarnaast bieden steeds meer online diensten 2-staps authenticatie aan om in te loggen.
Het belang van automatisering voor uw onderneming wordt vaak nog onderschat. Veel ondernemers zien het nog teveel als een doel en niet als tool. Wilt u tot de koplopers in uw vak behoren, dan kunt u met deze 7 IT-tips uw voordeel doen.
Met Windows 8, de nieuwe versie van het besturingssysteem van Microsoft, blijkt u alleen aangifte inkomstenbelasting te kunnen doen over 2012 en de jaren daarna. Gebruikers van Windows 8 RT, bestemd voor tablets, kunnen helemaal geen IB-aangifte doen. Dat heeft de Belastingdienst tegenover De Zaak bevestigd.
Weblogs, kortweg blogs genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En ook zakelijk worden blogs steeds meer ingezet. Wat kan jouw bedrijf aan een weblog hebben en hoe begin je ermee?
Jip is een brandstof-app die laat zien waar u het voordeligst kunt tanken. Bovendien wijst de app u de weg naar het tankstation dat u kiest. Hij is er voor iPhone en Android.
Synchroniseer je agenda met klanten
Misschien werk je zelf niet met weeknummers, je klanten en relaties meestal wel. In de communicatie is het wel zo handig als alle partijen weten over welke week en datum het gaat. Vooral als je internationale klanten hebt of zelf veel in het buitenland bent, is dit belangrijk vanwege de verschillende tijdszones. Zo zet je de weeknummers in de Outlook-agenda.
Met een back-up voorkom je dat belangrijke gegevens op je pc verloren gaan. Het kan het behoud van uw onderneming zijn. Wat is verstandig: Zelf doen of uitbesteden (de cloud)? En welke keuze heb je in beide gevallen?
Getoond 1 tot 12 van 169. Er zijn meerdere pagina's.
Als ondernemer hoeft u niet van de hoed en de rand te weten als het om computersystemen en andere technologie gaat. Maar basiskennis mag toch wel verondersteld worden, al was het maar omdat IT-uitgaven een fors deel van uw budget uitmaken. En is 'Het Nieuwe Werken' alleen maar oude wijn in nieuwe zakken of is het echt iets nieuws?
© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming