Applicaties in de cloud
Je kan uiteenlopende applicaties in de cloud toevoegen om nog efficiënter te werken.

Voor de Cloud geschikte applicaties

Wanneer je gebruik maakt van de Cloud is het niet nodig om te leren werken met nieuwe software. Alle gangbare programmatuur die je momenteel tot je beschikking hebt, functioneert ook in de Cloud. Applicaties vergroten de efficiency van het systeem echter aanzienlijk. De meeste Windows-applicaties werken ook in de Cloud.

Applicaties die veel in de Cloud gebruikt worden zijn onder andere AccountView, AFAS, AminView, Exact, Infine, Kluwer, Lodder, Mamut, Mendrix, Snelstart, Unit4 en Visma.

Behalve dat het gebruik van apps het werken in de Cloud ten goede komt, zijn deze uitbreidingen om meer redenen interessant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw online werkplek door middel van applicaties geheel te personaliseren en naar eigen inzicht te structureren. Updates en het maken van back-ups worden automatisch uitgevoerd, en de beveiliging is in professionele handen.

 

Lees ook:

Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.