Via de regeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) kunt u gratis een veiligheidsscan van uw bedrijf laten uitvoeren. Bovendien kunt u tot € 1.000,- van uw investering in beveiligingsmaatregelen terugvragen. Lees hier wat de voorwaarden zijn.

Uw investering wordt vergoed tot € 1.000,-
Voor de veiligheidsscan komt een inspecteur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) bij u langs. Hij gaat dan na in hoeverre uw bedrijf uw veilig is, en of er bouwkundige, elektronische,  digitale, of organisatorische aanpassingen nodig zijn.

Op basis van de uitkomsten krijgt u advies over te treffen maatregelen. Het CCV heeft voor de bovenstaande 4 categorieën pakketten met maatregelen samengesteld, bijvoorbeeld met camerasystemen, inbraakdetectie of artikelbeveiliging.

Schaft u veiligheidsmaatregelen uit deze pakketten aan, dan krijgt u de helft van die investering vergoed, met een maximum van 1.000,-.

Voorwaarden
De regeling is bedoeld voor kleinere bedrijven. U komt in aanmerking als u niet meer dan 10 fulltime medewerkers in dienst heeft en maximaal 5 vestigingen.

Hoe meldt u zich aan?
Doe online de korte Veilig Ondernemen scan. U ziet dan welke veiligheidsrisico’s uw bedrijf eventueel loopt en krijgt tips voor het nemen van maatregelen. Na afloop kunt u zich opgeven voor de veiligheidsscan van uw bedrijf.

Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.