De Zaak: óók op Facebook
Op onze Facebook-pagina kun je niet alleen terecht voor de meest actuele artikelen, maar ook voor vragen en eventuele opmerkingen.

Volg de Zaak op Facebook
Ga naar facebook.com/ondernemersonderelkaar en ‘like & share’ dé ontmoetingsplaats voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

We brengen inspirerende verhalen van ondernemers, maar staan je ook bij met raad en daad. Ondertussen blijf je op de hoogte van de meest actuele onderwerpen binnen het mkb: artikelen over financiën, personeel, bedrijfsvoering en nog veel meer staan voor je klaar. Bekijk onze ondernemersvideo’s, lees hoe we ondernemersvragen beantwoorden of leer hoe je hoger scoort in Google.

Tip de redactie
Op onze Facebook-pagina kun je niet alleen terecht voor de meest actuele artikelen, maar ook voor vragen en eventuele opmerkingen. Ben je een bijzondere ondernemer? Heb je onderwerpsuggestie(s) voor het tijdschrift of de webredactie? Je kunt rechtstreeks met de redactie van gedachten wisselen, of ons aan het werk zien.

Aarzel niet! Tip onze redactie via Facebook en help onze De Zaak Facebook Pagina nóg leuker te maken.

Volg ons ook op:
Twitter en LinkedIn

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.