Gebruik sneltoetsen in Word, Excel en Outlook
Langdurig achter elkaar met een muis werken, kan tot RSI-klachten leiden. En dat terwijl u het voor uzelf een stuk makkelijker kan maken door met sneltoetsen te werken.

Vrijwel iedereen die met een computer werkt, is afhankelijk geworden van de muis. De commando’s die u normaal gesproken met de muis uitvoert in Office-programma’s, kunt u echter ook met toetscombinaties geven. Even wennen in het begin misschien, maar wanneer u het eenmaal onder de knie heeft, wilt u niet anders meer.

Door gebruik te maken van toetscombinaties wordt het werken in Excel, Word en Outlook een stuk makkelijker. Bovendien vermindert u de kans op RSI. Voor zowel Word, Excel als Outlook kunt u een overzicht met sneltoetsen downloaden.

Download nu het overzicht op de website van Easy Template.

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.