Mkb veilig in de cloud
In dit whitepaper staat alles wat je moet weten over de cloud - vrij van het ICT-jargon, dat meestal wordt gebruikt als het over 'de cloud' gaat. Inclusief stappenplan, voorbeelden en praktische tips.
‘In de cloud’ is een modeterm geworden die te pas en te onpas wordt gebruikt. Wat is het nou precies? En in welke situaties is de cloud voor jou als kleine ondernemer de moeite waard? In dit whitepaper krijg je een in begrijpelijk Nederlands geschreven antwoord op die vragen – vrij van ICT-jargon. 
Dit whitepaper behandelt de diverse vormen van cloud computing. Er wordt ingegaan op de voordelen, er staat een stappenplan in en je krijgt een aantal praktische tips.  
 
In dit whitepaper:
  • Vormen van cloud computing
  • Voordelen van cloud computing
  • Stappenplan cloud computing
  • 5 praktische tips

 

 

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement