TIP: Laat Google alles voor u vertalen!
Mocht u nog wel eens op webpagina's terechtkomen in talen die u niet direct kunt lezen, dan kunt u die laten vertalen door Google.

Stel via de Voorkeuren van de zoekmachine – de link daarheen staat rechts naast het zoekvak op de startpagina van Google – uw standaardzoektaal in, bijvoorbeeld Nederlands.
Google zal nu voortaan bij webpagina’s – in de zoekresultaten waarvan Google zeker weet in welke taal die zijn opgesteld – een link [Vertaal deze pagina] plaatsen.
Nadat u zo’n link heeft aangeklikt, wordt de pagina vertaald naar de taal die u heeft ingesteld, in dit voorbeeld Nederlands. Misschien is het niet altijd een perfecte vertaling, maar best leesbaar.

Zelf vertalen
Ook voor het zelf vertalen van stukjes tekst vanuit het Nederlands naar diverse andere talen – of andersom – kunt u de taalhulpmiddelen van Google gebruiken. En ze leveren heel aardige vertalingen op!
Ga maar eens naar de Taalhulpmiddelen (ook daarheen vindt u een link in het welkomstvenster van de zoekmachine) en gebruik de vakken en keuzelijsten om uw tekst van taal X naar taal Y te vertalen. In ieder geval een stuk goedkoper dan een vertaaldienst inhuren en een stuk sneller dan alles zelf uitzoeken met een grammatica en woordenboek.

Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Lees ook…
Je website is natuurlijk het online uithangbord van je bedrijf. Het is belangrijk dat deze goed en fijn werkt zodat bezoekers niet afhaken, maar juist…
Je werkt in Excel met verschillende werkbladen, print en ontdekt dat één kolom net op de tweede pagina wordt afgedrukt. Niets aan te doen? Jawel…
I.S.M. ALLIANZ – 6 op de 10 zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) weet tijdens de coronacrisis een goede balans te houden tussen werk en privé….