TIP: Voertuiginformatie op internet
Via internet kunt u informatie aanvragen over voertuigen die op uw naam staan. De gegevens komen uit het RDW-kentekenregister.

Gratis overzicht
Als u een overzicht wilt van de voertuigen die op uw naam staan, of wilt weten of een voertuig na verkoop is overgeschreven naar een andere eigenaar, dan kunt u dat via internet regelen via de site van de RDW.

U kunt daar, met de optie ‘mijn voertuigen bekijken’, een gratis overzicht opvragen van alle soorten voertuigen die op uw naam staan. Als u op het kenteken klikt, kunt u de eigenschappen van het voertuig bekijken, zoals APK-datum, verbruik en milieugegevens. De gegevens komen uit het RDW-kentekenregister.

Inloggen met DigiD
U moet hiervoor wel inloggen met DigiD, omdat het gaat om persoonsgebonden informatie. U blijft maximaal een kwartier ingelogd. De sessie wordt hierna automatisch beëindigd.

Op de site van de RDW kunt u ook online een vrijwaringsbewijs of een vervangend kentenkenbewijs aanvragen, of uw bedrijfsauto laten schorsen.

Zie ook:
DigiD aanvragen »

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.