Binnen Contactpersonen in Outlook zijn contactgegevens van relaties makkelijk te beheren. Voorkom onnodig werk wanneer u een nieuw contactpersoon van hetzelfde bedrijf wilt toevoegen. Gegevens die al bekend zijn, hoeft u niet opnieuw in te voeren.

De functie nieuwe contactpersoon van hetzelfde bedrijf bespaart u een hoop invoerwerk. Bovendien maakt en houdt u de gegevens op deze manier volledig.

Werkwijze

 1. Open een reeds ingevoerde contactpersoon van het gewenste bedrijf
 2. Zorg dat de bedrijfsgegevens zoveel mogelijk zijn ingevuld
 3. Denk hierbij aan algemene telefoonnummer en adresgegevens
 4. Voer bij adressen eventueel meerdere adressen in, behalve het type
 5. Kies in het menu >> Acties >> Nieuwe contactpersoon van hetzelfde bedrijf
 6. Outlook maakt nu een nieuwe contactpersoon aan en kopieert hiervoor een aantal velden. Let op: er is geen koppeling tussen de ene contactpersoon en de andere. Wanneer het telefoonnummer wijzigt, zal dit dus handmatig bij alle contactpersonen moeten worden gewijzigd.
 7. Vul de gegevens in van de nieuwe contactpersoon
 8. Kies voor
  >> opslaan en sluiten (of
  CTRL+S)
Werkinstructie

Een complete werkinstructie, voorzien van afbeeldingen, is te downloaden op: Helpdesk Easy Template»

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?
Lees ook…
Je werkt in Excel met verschillende werkbladen, print en ontdekt dat één kolom net op de tweede pagina wordt afgedrukt. Niets aan te doen? Jawel…
Foto’s per mail verzenden levert vaak een foutmelding op of je krijgt bericht dat de mail niet verzonden kon worden. De oplossing is eenvoudig. Zet de…
Even herkenbaar als vervelend: je begint een mail of Word-document te typen, maar je toetsenbordinstellingen zijn gewijzigd, waardoor je verkeerde…