Wanneer kies je welke software?
Office 365 Premium is een abonnementsdienst met daarin de meest recente versie van Office, nu is dat Office 2016. Je krijgt de vertrouwde Office-programma’s, zoals Word, PowerPoint en Excel, plus extra online opslag, zakelijke e-mailhosting en meer.
Je betaalt maandelijks voor je Office 365-abonnement en je kunt ook maandelijks gebruikers op- en afschalen. Er zijn drie verschillende Office 365-abonnementen verkrijgbaar voor het MKB.
 
Office 2016 is ook verkrijgbaar als eenmalige aankoop, wat betekent dat je eenmalig, vooraf betaalt om de Office-programma’s op één computer te installeren. Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc’s als Mac’s. Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-optie, wat betekent dat als je een upgrade naar de volgende versie wilt uitvoeren, je deze voor de volledige prijs moet kopen.
Office Online is de gratis versie van Office die je in je webbrowser kunt gebruiken. Hiermee kun je alleen eenvoudige bewerkingen doorvoeren.
 
 
 
 
Office 2016
Office 365 Premium
Kosten
Eenmalige kosten
Een klein maandbedrag
Office-programma’s
Bevat de Office 2016-programma’s zoals Excel, Word en PowerPoint. Je programma’s worden niet bijgewerkt wanneer er nieuwe functies beschikbaar komen.
Omvat de nieuwste versie van de Office-programma’s zoals Excel, Word en PowerPoint. Op dit moment is dat Office 2016, maar je versie wordt continu bijgewerkt met nieuwe updates.
Functie-updates
Beveiligingsupdates zijn inbegrepen, maar je krijgt niet de nieuwe functies die worden toegevoegd aan Office 2016. Als er een nieuwe versie uitkomt krijg je deze niet.
Je versie van Office wordt continu verbeterd. Je krijgt de meest recente functies en updates van Microsoft. Belangrijke upgrades voor toekomstige versies zijn inbegrepen.
Office installeren op meer dan één computer (pc of Mac)
Je kunt je Office-programma’s op één Mac of één pc installeren.
Je kunt de Office-programma’s installeren op 5 computers (pc en Mac)
Office-apps op tablets en smartphones
Je krijgt alleen eenvoudige bewerkingsfuncties op je tablet of smartphone met Office Online.
Je kunt de Office-apps met geavanceerde functies op 5 tablets en 5 smartphones installeren.
Extra onlineopslag
Niet inbegrepen.
Je krijgt 1 TB voor het opslaan en delen van uw bestanden
Zakelijke e-mailhosting
Niet inbegrepen.
Je krijgt zakelijke e-mailhosting met een postvak van 50 GB
Technische ondersteuning
Technische ondersteuning is alleen inbegrepen voor de eerste installatie.
Zolang je abonnement loopt kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis contact met KPN opnemen.
 
Meer weten over Office 365 bij KPN? Ga naar de website.
15% korting op een Acer Chromebook
De ChromeOS devices van Acer zijn de veiligste oplossing op werkgebied. Profiteer nu via De Zaak met de kortingscode DEZAAK15 van 15% korting op je nieuwe Acer Chromebook.
Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Lees ook…
Gratis WiFi, wie wil dat nou niet? Meerdere aanbieders, zoals Ziggo en KPN, maken dat op een of andere manier mogelijk. Bij bovenstaande aanbieders…
Je website is natuurlijk het online uithangbord van je bedrijf. Het is belangrijk dat deze goed en fijn werkt zodat bezoekers niet afhaken, maar juist…
Het zal jou vast ook wel eens overkomen: je maakt formules in Excel en wilt waarden voor je berekeningen gebruiken uit een ander werkblad. Dat kan…