Zelf je huisstijl in Word-sjablonen zetten
In Word kun je gebruik maken van kant en klare sjablonen, bijvoorbeeld voorzien van je eigen logo en/of huisstijl.

In Word kun je gebruikmaken van kant en klare sjablonen, bijvoorbeeld voorzien van jouw eigen logo en/of huisstijl. Het voordeel daarvan is dat je documenten niet steeds opnieuw hoeft op te maken en dat ze automatisch openen als nieuw document. Sjablonen kun je zelf maken.

De sjablonen die je aanmaakt kun je keer op keer gebruiken. Omdat ze automatisch openen als nieuw document, kun je niet per ongeluk de oude ‘overschrijven’. Bovendien kun je een sjabloon voorzien van bijvoorbeeld je eigen logo en/of huisstijl, zodat jouw brieven er altijd hetzelfde en dus professioneel uitzien.

Het maken van een Word sjabloon is een eenvoudige, maar nauwkeurige handeling. Uiteraard kunnen ook nog allerlei handigheidjes worden toegevoegd, maar daarvoor is meer kennis noodzakelijk van Word en Word Macro’s.

Lees stap voor stap hoe je jouw huisstijl in een Word sjabloon zet »

Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?