Personaliseer uw mappen
U kunt het uiterlijk van de mappen en bestanden op uw computer eenvoudig aanpassen.

Standaard zien de mappen en bestanden op uw computer er allemaal hetzelfde uit. Dat is niet alleen saai, maar ook niet echt handig. U kunt vrij simpel het uiterlijk van uw mappen aanpassen aan het soort bestanden dat erin staat.

U past het uiterlijk van een map als volgt aan:

  1. Rechtsklik in een map op een lege plek in het scherm. Er verschijnt een snelmenu.
  2. Klik in het snelmenu op Eigenschappen. Er verschijnt een scherm met vier tabbladen: Algemeen, Beveiliging, Vorige versies en Aanpassen.
  3. Klik op Aanpassen.
  4. Onder de vraag ‘Wat wilt u voor een map?’ kunt u kiezen uit een menu om de door u geselecteerde map als sjabloon te gebruiken voor zulke uiteenlopende zaken als documenten, afbeeldingen en muziek.
  5. U kunt ook nog een afbeelding kiezen om op de map te plaatsen (als geheugensteuntje).
  6. Mocht het resultaat u, bij nader inzien, toch niet  bevallen, dan kunt u altijd nog de ‘Standaardinstellingen herstellen’.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.