10 handige tips voor Outlook
Gebruikt u Outlook alleen om te mailen? Zonde, want er is veel meer mogelijk met dit programma. Deze 10 tips maken u het werken makkelijk.

1. Schoon Outlook op
Wordt Outlook steeds trager en weigert het programma soms zelfs te werken? Kunt u moeilijk belangrijke bestanden terugvinden? Dan is het tijd voor een flinke schoonmaakbeurt. Dat doet u zo »

2. Laat Outlook uw taken bijhouden
Maakt u ook elke dag een overzichtelijk lijstje met wat u moet doen, maar wilt u niet steeds weer onuitgevoerde acties opnieuw opschrijven? Dan kan de functie Taken u een hoop werk uit handen nemen »

3. Maak een back-up van Outlook
Stel al uw emails, taken en andere gegevens in Outlook veilig door een back-up te maken van het .PST-bestand. Hoe u dat doet en waar dat bestand zich bevindt leest u hier »

4. Gebruik de contactpersonen om etiketten te maken
De gegevens in Contactpersonen kunt u heel eenvoudig gebruiken om etiketten te maken in Word. Handig voor een grote mailing naar uw klanten, maar ook voor de feestdagen »

5. Voeg afzender toe aan spamlijst
Er geldt weliswaar een spamverbod in Nederland, maar dat betekent helaas niet dat u geen spam meer ontvangt. U kunt er zelf iets aan doen.

6. Gebruik verschillende adresboeken
Werkt u met meerdere adresboeken? Dan kunt u instellen welk adresboek standaard verschijnt bij het aanmaken van een nieuwe mail. Dat voorkomt extra handelingen en scheelt tijd »

7. Maak grote mailings
Met Outlook kunt u de basisgegevens van contactpersonen bijhouden. Het leent zich daardoor uitstekend om hen een gepersonaliseerde brief te sturen, zonder hun privacy te schenden »

8. Scheidt privé- en zakelijke contacten
Veel ondernemers synchroniseren hun mobieltje en hun computer. Wilt u daarbij graag onderscheid aanbrengen tussen zakelijke en privé-contacten? Dat kan op de volgende manier »

9.  Schakel de leesbevestiging uit
In bepaalde gevallen wil iemand die een e-mail verstuurt, graag weten of de ontvanger het bericht ook echt heeft gelezen. Standaard krijgt u dan in Microsoft Outlook het verzoek om een leesbevestiging te versturen. Misschien wilt u dat helemaal niet of ergert u zich er alleen maar aan. Schakel dan de leesbevestiging uit »

10. Sneltoetsen in Outlook
In Outlook is voor bijna elke handeling een sneltoets of toetscombinatie beschikbaar. Leer deze 5 meest gebruikte handelingen met sneltoetsen in Outlook. Dat scheelt tienduizenden muiskliks per jaar »

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.