3 praktische tips voor Office 365
Office 365 is niet alleen handig wanneer u online met Office-documenten wilt werken en bestanden delen, maar biedt allerlei handige trucs voor uw dagelijks werk. U kunt er bijvoorbeeld meerdere e-mailaccounts mee beheren.

1. Alleen werkdagen in Agenda
Gebruikt u de agenda van Office 365 alleen voor zakelijke afspraken, dan kunt u deze zo instellen dat alleen werkdagen (bijvoorbeeld maandag tot en met vrijdag) worden getoond. Daarnaast kunt u de werktijden instellen. Dat is handig, omdat u zodoende beter overzicht behoudt.

  1. Kies in de Outlook Web App voor Opties – > Alle opties weergeven.
  2. Kies voor Instellingen – > Agenda. In de sectie Vormgeving, plaatst u vinkjes bij de dagen die u wilt tonen.
  3. Kies de gewenste uren bij Werktijd instellen. Ook handig: de optie Weeknummers weergeven in maandweergave. Deze vindt u in hetzelfde vak.

2. Alle e-mail op één locatie
Grote kans dat u meerdere e-mail accounts heeft, al was het alleen maar om persoonlijke en zakelijke correspondentie strikt gescheiden te houden. U kunt die verschillende accounts ook met de Outlook Web App beheren:

  1. Kies voor Opties -> Alle opties weergeven.
  2. In de sectie Account kiest u voor E-mail van al uw accounts op één plek bekijken (u vindt deze optie in het vak Snelkoppelingen naar andere taken).
  3. Klik op de knop Nieuw. U geeft vervolgens de details op: bijvoorbeeld van uw Gmail-account of POP3-gegevens.

Via ditzelfde instellingenvenster kunt u mail laten doorsturen naar een extern adres. Gebruik hiervoor de sectie Doorsturen. Een kopie van uw e-mail kunt u bewaren door de optie Kopie van doorgestuurde berichten behouden in Outlook Web App.

3. Conversatie negeren
Wordt u te pas en te onpas op de CC-regel gezet bij correspondentie of wilt u liever niet meer betrokken worden bij een bepaalde mailconversatie? U kunt uzelf ‘vrijspelen’:

  1. Klik In Outlook Web App met de rechtermuisknop op de conversatie die u niet meer wilt zien.
  2. Kies vervolgens voor Conversatie negeren. U wordt niet meer lastiggevallen.
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?