De beste tips om lekker te werken in Excel
Excel is een veelgebruikt programma om de administratie uit te voeren en overzichtelijk te houden. Bent u een echte Excel-tijger of kunt u wel wat hulp gebruiken? Profiteer van deze vijf tips.

1. Kolom optellen in Excel
Het aantal gegevens in een Excel-kolom kan aardig oplopen. Maak gebruik van een speciale formule om ingewikkelder rekenwerk toch eenvoudig en snel uit te voeren »

2. Bepaal zelf hoeveel bestanden laat zien in Excel
Met de functie ‘onlangs geopende bestanden’ kunt u snel Excel-documenten vinden.  Maar deze functie toont meestal maar een beperkt aantal bestanden. Daar is iets aan te doen »

3. Zet titels vast in Excel
Een werkblad in Excel is soms langer dan één scherm of een A4tje, waardoor het behoorlijk zoeken kan zijn naar de juiste gegevens. Los dit op door de titels vast te zetten »

4. Actielijst maken in Excel
Als u met meerdere mensen aan bijvoorbeeld een project werkt, kan er onduidelijkheid ontstaan over wie waar mee bezig is. Houd het overzichtelijk met een actielijst »

5. Maak uw eigen declaratieformulieren in Excel
Zorg voor een overzichtelijke administratie: met deze gratis Excel-sjablonen maakt u uw eigen declaratieformulieren »

Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement

Lees ook…