Excel-tip: houd grip op uw abonnementen
Eind van het jaar is een goede tijd om al uw abonnementen te evalueren. Welke houdt u aan en welke zet u stop? Maar beschikt u wel over een compleet overzicht van al uw abonnementen? Het abonnementenoverzicht van Easy Template geeft de oplossing.

Deze download is van toepassing op:
– Microsoft Excel 2003 t/m 2013

 

Klopt het bedrag?
Het controleren van de facturen van abonnementen is een tijdrovende aangelegenheid. U gaat op zoek naar de factuur van vorig jaar om te controleren of het juiste bedrag is gefactureerd.

Tijd besparen
Door alle terugkerende verplichtingen vast te leggen in één overzicht zijn facturen veel sneller te controleren. Wanneer de bedragen worden toegedeeld aan de maand van uitgave, heeft u direct inzicht in de verwachte uitgaven voor het komende jaar.

Geld besparen
Door inzicht te hebben in welke abonnementen (nog) lopen en de opzegtermijnen, is het eenvoudig na te gaan wanneer een bepaalde dienst moet worden opgezegd.

Voorbeeld: maak eens een lijst van alle ooit door u vastgelegde domeinnamen. Wees eens eerlijk: hoeveel van die domeinnamen liggen al jaren vast, maar heeft u nooit iets mee gedaan?

 

 

Over de auteur
Deze download wordt u aangeboden door Easy Template, leverancier van Verlofregistratie software en Online Microsoft trainingen.

 

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.