Maak uw eigen Startmenu in Windows
Het Startmenu van Windows kunt u aan uw eigen wensen aanpassen.

Het menu Start vormt een van de belangrijkste onderdelen van Windows. U kunt het menu tot in detail aan uw eigen smaak aanpassen.
Bijvoorbeeld: het menu een grotere hoeveelheid programma’s weer te laten geven of voorkomen dat een lijst van documenten wordt getoond, waarmee u onlangs hebt gewerkt.

  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Eigenschappen.
  2. Op het tabblad Menu Start klikt u op de knop Aanpassen.
  3. Op het tabblad Algemeen kunt u onder meer bij Programma’s aangeven hoeveel snelkoppelingen in het hoofdvenster van het menu Start worden getoond. Standaard zijn dit er zes, maar u kunt dit aantal uitbreiden.
  4. Op het tabblad Geavanceerd kunt u tot in detail aangeven welke items – zoals het Configuratiescherm en gebruikersmappen – in het menu Start moeten worden opgenomen en of u wilt dat een overzicht van onlangs geopende bestanden moet worden getoond.

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.