Maak uw eigen Startmenu in Windows
Het Startmenu van Windows kunt u aan uw eigen wensen aanpassen.

Het menu Start vormt een van de belangrijkste onderdelen van Windows. U kunt het menu tot in detail aan uw eigen smaak aanpassen.
Bijvoorbeeld: het menu een grotere hoeveelheid programma’s weer te laten geven of voorkomen dat een lijst van documenten wordt getoond, waarmee u onlangs hebt gewerkt.

  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Eigenschappen.
  2. Op het tabblad Menu Start klikt u op de knop Aanpassen.
  3. Op het tabblad Algemeen kunt u onder meer bij Programma’s aangeven hoeveel snelkoppelingen in het hoofdvenster van het menu Start worden getoond. Standaard zijn dit er zes, maar u kunt dit aantal uitbreiden.
  4. Op het tabblad Geavanceerd kunt u tot in detail aangeven welke items – zoals het Configuratiescherm en gebruikersmappen – in het menu Start moeten worden opgenomen en of u wilt dat een overzicht van onlangs geopende bestanden moet worden getoond.
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?
Lees ook…
Wanneer je in Excel gegevens gebruikt die worden aangeleverd, zijn deze niet altijd in het formaat wat je zelf zou willen. Een voorbeeld is tekst die…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…
Wil je een mailing versturen, adresstickers maken of een verhuisbericht versturen? Dan kun je de adressen vanuit Outlook exporteren naar…