Maak zelf acceptgiro's met Excel
De acceptgiro is een succesvol middel om bedrijven en vooral particulieren snel(ler) uw rekeningen te laten betalen. Maak ze zelf met Excel.

Acceptgiro
Facturen zijn soms een zoekplaatje, vanwege het ontbreken van een opmaakstandaard. Op de acceptgiro daarentegen zijn daar vaste plaatsen voor, net als voor het betalingskenmerk. Bovendien is er nog een grote categorie klanten die meteen bij ontvangst zijn handtekening onder de acceptgiro zet, waardoor u uw betaling snel binnen hebt.
 
Het verzenden van acceptgiro’s bij uw rekeningen levert dus winst op. De kunst is alleen om deze gegevens vanuit uw computer op precies de juiste plekken op het acceptgiroformulier te printen.

2 oplossingen
Microsoft voor Ondernemers biedt hiervoor twee oplossingen:

Bedrukken van blanco A4-formulieren met aangehechte acceptgiro’s

Of bespaar op uw drukkosten en maak voortaan gebruik van het drievoudige acceptgiroformulier. Dit artikel beschrijft hoe u gegevens uit een Microsoft Office Excel-bestand afdrukt op drie acceptgiro’s per vel. Hiervoor heeft u een Microsoft Office Word- en een Excel-bestand nodig, dat u gratis kunt downloaden. Ook wordt uitgelegd hoe u deze documenten in combinatie met elkaar gebruikt.

Bedrukken van drie acceptgiro’s per vel

.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Gratis e-magazine: Elektrische mobiliteit
Waarom is elektrificering van je wagenpark belangrijk? Waar begin je mee als je je medewerkers (en klanten) hierin wilt faciliteren? En wat zijn de ervaringen van elektrische rijders tot nu toe?