Op mobiele telefoons met Windows Mobile als besturingssysteem is het mogelijk om Outlook te synchroniseren zodat u uw contactpersonen ook altijd telefonisch kunt bereiken.

Door alle relaties vast te leggen in Outlook contactpersonen worden deze automatisch naar de mobiele telefoon verstuurd. Hierdoor wordt de tijd in de auto gebruikt om de prospect na te bellen. Reistijd wordt werktijd.

Werkwijze toevoegen contactpersoon

Wanneer u een e-mailbericht heeft ontvangen van een afzender, die nog niet in uw adresboek staat, volgt u de onderstaande instructie.

  1. Open het e-mailbericht dat u hebt ontvangen.
  2. Selecteer de afzender door één keer op de naam te klikken.
  3. De naam van de afzender wordt donker gekleurd.
  4. Klik op de naam met de >> rechtermuisknop. Het snelmenu verschijnt.
  5. Kies voor >> Toevoegen aan contactpersonen in Outlook. Een nieuwe contactpersoon wordt geopend. De naam en het e-mailadres staan al ingevuld.
  6. Vul de overige (bekende) gegevens in.
  7. Kies voor >> Opslaan en sluiten. De gegevens zijn nu aan de contactpersonen toegevoegd.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Tip: Werknemers door laten werken na hun pensioen
Met deze krappe arbeidsmarkt wil je jouw ervaren werknemer misschien door laten werken na zijn pensioen. Dan kan via de de populaire Doorwerkregeling. Dit en meer op Ideale later.
Lees ook…
Wil je een mailing versturen, adresstickers maken of een verhuisbericht versturen? Dan kun je de adressen vanuit Outlook exporteren naar…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…
Vraag jij je weleens af hoe jouw organisatie er over 10 jaar uitziet? Is jouw team helemaal klaar voor de toekomst? Als ondernemer is het een flinke…