Op mobiele telefoons met Windows Mobile als besturingssysteem is het mogelijk om Outlook te synchroniseren zodat u uw contactpersonen ook altijd telefonisch kunt bereiken.

Door alle relaties vast te leggen in Outlook contactpersonen worden deze automatisch naar de mobiele telefoon verstuurd. Hierdoor wordt de tijd in de auto gebruikt om de prospect na te bellen. Reistijd wordt werktijd.

Werkwijze toevoegen contactpersoon

Wanneer u een e-mailbericht heeft ontvangen van een afzender, die nog niet in uw adresboek staat, volgt u de onderstaande instructie.

  1. Open het e-mailbericht dat u hebt ontvangen.
  2. Selecteer de afzender door één keer op de naam te klikken.
  3. De naam van de afzender wordt donker gekleurd.
  4. Klik op de naam met de >> rechtermuisknop. Het snelmenu verschijnt.
  5. Kies voor >> Toevoegen aan contactpersonen in Outlook. Een nieuwe contactpersoon wordt geopend. De naam en het e-mailadres staan al ingevuld.
  6. Vul de overige (bekende) gegevens in.
  7. Kies voor >> Opslaan en sluiten. De gegevens zijn nu aan de contactpersonen toegevoegd.
Ontvang kortingscode gratis tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.