Word: de beste tips in handig e-book
Toetscombinaties, direct links doorklikken, sjablonen maken. Het scheelt op jaarbasis uren werk wanneer u in Word de juiste instellingen hebt staan. Al die tips staan nu bij elkaar in een gratis e-book. Tijdelijk gratis te downloaden. 
Deze tip is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2007
Word tips -Jaaroverzicht 2013
Alweer een jaar geleden begon Easy Learning met het aanleveren van die handige Word tips & trucs. Tijdelijk is een gratis e-book met de best gelezen Word tips van 2013 als download beschikbaar.
Onderwerpen o.m.:
  • Sneller werken met Word: links direct doorklikken
  • Documenten direct in de juiste map
  • Standaard lettertype wijzigen
  • Kopteksten en voetteksten in Word
  • Inhoudsopgave maken
  • Sjablonen maken
  • Invoerveld in Word maken
LET OP: Deze download is beschikbaar t/m 30 juni 2014

Over de auteur
Easy Learning levert via de website gratis computertips voorzien van handige schermafdrukken, voorbeeldbestanden en filmpjes. Easy Learning is leverancier van Online trainingen. Met Microsoft Office E-learning cursussen studeer je in je eigen tempo en tijd.

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…
Wil je een mailing versturen, adresstickers maken of een verhuisbericht versturen? Dan kun je de adressen vanuit Outlook exporteren naar…
Vraag jij je weleens af hoe jouw organisatie er over 10 jaar uitziet? Is jouw team helemaal klaar voor de toekomst? Als ondernemer is het een flinke…