Als u veel contactpersonen in Outlook toevoegt, kunt u het overzicht kwijtraken. Voorkom dit door uw relaties te groeperen per bedrijf.

Werkwijze
1. Open de map met contactpersonen. Outlook toont deze standaard als visitekaartjes. Kies eerst voor een andere weergave.

2. Kies voor » Beeld » Rangschikken op » Huidige weergave » Telefoonlijst. De contactpersonen worden nu in een lijst getoond.

3. Verwijder niet gewenste kolommen door deze naar beneden te slepen. Zodra er een kruis verschijnt, laat u de muis los en verdwijnt de kolom uit het overzicht.

4. Kolommen toevoegen kan door de muisaanwijzer boven een kolom te bewegen en vervolgens op de rechtermuisknop te klikken.

5. Kies in dit snelmenu voor » Veldkiezer.

6. Sleep de gewenste velden naar de kolomkoppen toe en laat de muisknop los wanneer deze op de juiste plaats staan.

7. Beweeg de muis vervolgens boven de kolom » Bedrijf en klik op de rechtermuisknop. Kies voor » Groeperen op dit veld.

Het resultaat is een overzichtelijke lijst met contactpersonen gegroepeerd per bedrijf. Voor een uitgebreide beschrijving voorzien van handige schermafdrukken gaat u naar: Werkinstructie contactpersonen Outlook per bedrijf.

Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Lees ook…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…
Wil je een mailing versturen, adresstickers maken of een verhuisbericht versturen? Dan kun je de adressen vanuit Outlook exporteren naar…
Wanneer je in Excel gegevens gebruikt die worden aangeleverd, zijn deze niet altijd in het formaat wat je zelf zou willen. Een voorbeeld is tekst die…