Als u veel contactpersonen in Outlook toevoegt, kunt u het overzicht kwijtraken. Voorkom dit door uw relaties te groeperen per bedrijf.

Werkwijze
1. Open de map met contactpersonen. Outlook toont deze standaard als visitekaartjes. Kies eerst voor een andere weergave.

2. Kies voor » Beeld » Rangschikken op » Huidige weergave » Telefoonlijst. De contactpersonen worden nu in een lijst getoond.

3. Verwijder niet gewenste kolommen door deze naar beneden te slepen. Zodra er een kruis verschijnt, laat u de muis los en verdwijnt de kolom uit het overzicht.

4. Kolommen toevoegen kan door de muisaanwijzer boven een kolom te bewegen en vervolgens op de rechtermuisknop te klikken.

5. Kies in dit snelmenu voor » Veldkiezer.

6. Sleep de gewenste velden naar de kolomkoppen toe en laat de muisknop los wanneer deze op de juiste plaats staan.

7. Beweeg de muis vervolgens boven de kolom » Bedrijf en klik op de rechtermuisknop. Kies voor » Groeperen op dit veld.

Het resultaat is een overzichtelijke lijst met contactpersonen gegroepeerd per bedrijf. Voor een uitgebreide beschrijving voorzien van handige schermafdrukken gaat u naar: Werkinstructie contactpersonen Outlook per bedrijf.

Verbeter Je Cashflow
Een populaire oplossing is factoring van je facturen. Probeer het uit met 1 factuur.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.

Lees ook…