PARTNERCONTENT - Erik Dubbeldeman en Olivier Barger zijn samen eigenaar van StreamAds, specialist in video-advertenties. De twee jonge Amsterdamse ondernemers delen hun visie op gericht en succesvol adverteren. Bekijk de video.

 

Juiste plek

Erik: “Wij plaatsen video-commercials in een relevante omgeving – op websites, in apps of op mobiel. Daardoor ben je als adverteerder op de juiste plek aanwezig met je video-boodschap.” Olivier: “We geloven niet dat het werkt om een consument te verplichten een advertentie te bekijken. Laat ze vrij in hun keuze en de kans is veel groter dat je hun interesse wekt.”

 

Trend

Door zich te specialiseren en volledig te richten op video-commercials spelen Erik en Olivier in op de trend ‘van tekst naar beeld‘, waarbij online video een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Erik: “Mensen kijken steeds minder televisie en met name jongeren bepalen zelf waar en hoe zij video bekijken.”

 

Interactie

Olivier: “StreamAds maakt het mogelijk om video-commercials op een brede en vernieuwende manier met de doelgroep te delen. Naast het realiseren van kwalitatieve video-views weten wij precies wat wij moeten doen om een kijker te activeren tijdens of na het kijken van de video.” Erik: “We activeren de kijker bijvoorbeeld om een aanvraag te doen, de video te delen of te liken op social media.”

 

Printen, scannen, online delen

Om zelf snel en efficiënt te werken maken de twee jonge ondernemers gebruik van een all-in-one-printer. Olivier: “Dagelijks moeten wij offertes tekenen en terugsturen naar de klant. Met de Canon MAXIFY is dat een fluitje van een cent.”

Erik: “Ondertekenen, inscannen en met een druk op de knop heb ik hem in mijn mail. We kunnen zelfs bestanden uploaden naar de cloud.”

Olivier: “Voor ons is hij onmisbaar.”

 

Auteur: Raphael Klees

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.