Applicaties in de cloud
Je kan uiteenlopende applicaties in de cloud toevoegen om nog efficiënter te werken.

Voor de Cloud geschikte applicaties

Wanneer je gebruik maakt van de Cloud is het niet nodig om te leren werken met nieuwe software. Alle gangbare programmatuur die je momenteel tot je beschikking hebt, functioneert ook in de Cloud. Applicaties vergroten de efficiency van het systeem echter aanzienlijk. De meeste Windows-applicaties werken ook in de Cloud.

Applicaties die veel in de Cloud gebruikt worden zijn onder andere AccountView, AFAS, AminView, Exact, Infine, Kluwer, Lodder, Mamut, Mendrix, Snelstart, Unit4 en Visma.

Behalve dat het gebruik van apps het werken in de Cloud ten goede komt, zijn deze uitbreidingen om meer redenen interessant. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw online werkplek door middel van applicaties geheel te personaliseren en naar eigen inzicht te structureren. Updates en het maken van back-ups worden automatisch uitgevoerd, en de beveiliging is in professionele handen.

Lees ook:

Ontvang kortingscode tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer via De Zaak 3 maanden gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Help de slachtoffers en doneer
i.s.m.
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Lees ook…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…