Wilt u wel eens wat meer weten over de prestaties van uw computer met Windows XP? Dat kan met een weinig bekende functie. Handig wanneer u overweegt om een andere computer aan te schaffen.

Windows XP beschikt over een functie, die u uitgebreid inzicht geeft in de werking van uw computer.

  1. Klik op Start en kies Uitvoeren.
  2. Type Perfmon.msc en klik op OK. Er wordt een nieuw venster geopend, opgebouwd uit twee delen: Systeemmonitor en Prestatielogboeken en signalen.
  3. Klik op Systeemmonitor. In het rechtervenster wordt een grafiek weergegeven, waarin de systeemprestaties tot in detail worden getoond. Interessanter is evenwel de mogelijkheid om zelf aan te geven welke onderdelen van uw computer u wilt bekijken. 
  4. Klik met de rechtermuisknop op een deel van de grafiek en kies Items toevoegen. Kies het gewenste onderdeel bij Prestatieobject. Vervolgens kiest u het gewenste aspect bij In deze lijst geselecteerde items. Tevreden?
  5. Klik op Toevoegen.
  6. Klik tot slot op Sluiten. U heeft zojuist uw eigen systeemweergave samengesteld. 
Nieuw personeel werven?
Talent is schaarser dan ooit, het aanbod in vacatures verschuift en werving en selectie vindt steeds vaker op afstand plaats. Lees deze 5 redenen waarom werkgevers waardevolle kandidaten verliezen tijdens het recruitmentproces én tips hoe je dit kunt voorkomen.
Cursus: Koop of verkoop een bedrijf succesvol
Ben je betrokken bij de koop of verkoop van een bedrijf? Volg de cursus Actief in Overnames. Ontvang tips en maak de beste deal. Zorg dat jouw overname een succes wordt.
Lees ook…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…