Online werkplek in de cloud? Altijd en overal veilig toegang tot jouw bestanden.

Een werkplek in de Cloud

In de tijd dat de toepassing van digitale technologieën voor het bedrijfsleven nog in de kinderschoenen stond, werd voor het opslaan van informatie en bestanden voornamelijk gewerkt met harde schijven en servers. De moderne variant van dit gelimiteerde en achterhaalde opslagsysteem is de Cloud. Door te werken met de Cloud zorg je ervoor dat jouw documenten altijd beschikbaar zijn. In tegenstelling tot de vroegere harde schijf is toegang tot de Cloud namelijk niet beperkt tot een werkplek, maar is de daarop opgeslagen informatie ook onderweg, in het buitenland of thuis opvraagbaar.

Behalve dat het de mobiliteit en efficiency verhoogt, biedt het werken in de Cloud nog veel meer voordelen. Zo is het om te beginnen een stuk goedkoper. In het verleden was het uitbreiden of verkleinen van de Cloud behoorlijk ingrijpend. Tegenwoordig kan dit bijzonder eenvoudig, waardoor het minder kosten met zich mee brengt. Het werken met meerdere mensen in de Cloud vormt geen probleem. Doordat onze partners loadbalancing toepassen, zijn gebrek aan capaciteit en vertragingen niet aan de orde.

Uiteraard is ook de veiligheid van de Cloud op elk moment gewaarborgd. De gegevens uit het systeem gaan namelijk het internet over via een beveiligde SSL-verbinding.

Graag zetten wij de voordelen van het gebruikmaken van de Cloud voor je op een rij:

 • je bent niet gebonden aan een vaste werklocatie.
 • Investeren in jouw IT-omgeving is overbodig.
 • 100% beveiligde verbinding.
 • Geen langlopende contracten.
 • Uitstekende service en ondersteuning.
 • Doorlopend automatische back-ups van jouw bestanden.
 • Jouw digitale werkplek is gegarandeerd up-to-date.
 • Een server is niet langer nodig.
 • Medegebruikers zijn eenvoudig toe te voegen of te verwijderen.
 • De kosten beperken zich tot een standaardbedrag per maand per gebruiker.
 • Het systeem werkt op allerlei apparaten, en zowel met BYOD- als CYOD-technologie.
 • De nieuwste technologieën en kennis zijn altijd beschikbaar.

Lees ook:

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…