Personaliseer uw mappen
U kunt het uiterlijk van de mappen en bestanden op uw computer eenvoudig aanpassen.

Standaard zien de mappen en bestanden op uw computer er allemaal hetzelfde uit. Dat is niet alleen saai, maar ook niet echt handig. U kunt vrij simpel het uiterlijk van uw mappen aanpassen aan het soort bestanden dat erin staat.

U past het uiterlijk van een map als volgt aan:

  1. Rechtsklik in een map op een lege plek in het scherm. Er verschijnt een snelmenu.
  2. Klik in het snelmenu op Eigenschappen. Er verschijnt een scherm met vier tabbladen: Algemeen, Beveiliging, Vorige versies en Aanpassen.
  3. Klik op Aanpassen.
  4. Onder de vraag ‘Wat wilt u voor een map?’ kunt u kiezen uit een menu om de door u geselecteerde map als sjabloon te gebruiken voor zulke uiteenlopende zaken als documenten, afbeeldingen en muziek.
  5. U kunt ook nog een afbeelding kiezen om op de map te plaatsen (als geheugensteuntje).
  6. Mocht het resultaat u, bij nader inzien, toch niet  bevallen, dan kunt u altijd nog de ‘Standaardinstellingen herstellen’.
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…