Jouw bestanden veilig opslaan in de cloud? Lees wat werken in de cloud inhoudt en ontdek de voordelen!

Werken in de cloud is gemakkelijk. Je kan jouw bestanden op al je devices openen vanaf verschillende locaties, bijvoorbeeld met behulp van een zakelijke Dropbox. Hiermee heb je niet alleen overal toegang tot jouw bestanden, maar doe je ook aan enterprise file sharing en kan je gemakkelijk jouw bestanden delen binnen jouw organisatie.

Vroeger stonden jouw bestanden maar op één computer, maar nu zijn ze overal beschikbaar. En je wilt niet dat jouw betrouwbare bedrijfsgegevens zomaar op straat liggen. Het beveiligen van jouw gegevens in de cloud is daarom van groot belang.

Minder down-time en altijd een back-up

Vroeger sloeg je belangrijke gegevens op op jouw harde schijf of een server. Dit bracht meer risico’s met zich mee, omdat een harde schijf kan crashen en een server nog wel eens down-time kan hebben. Dit levert veel vertraging op in de bedrijfsprocessen.

Door jouw gegevens en bestanden op te slaan in de cloud, heb je geen last van deze problemen. Er is namelijk geen harde schijf die kan crashen en ook heb je minder last van down-time, aangezien er altijd wel een locatie is waar je online toegang hebt tot je gegevens. De cloud brengt ook veel meer opslagcapaciteit met zich mee dan een harde schijf of server. Tegenwoordig is men al zover met de ontwikkelingen op technisch gebied, dat je eigenlijk kunt zeggen dat er een ongelimiteerde opslagcapaciteit beschikbaar is in de cloud.

Hupra zorgt er ook altijd voor dat er een recente en automatische back-up beschikbaar is van jouw gegevens. Bestanden opslaan in de cloud neemt een hoop stress weg en bovendien scheelt het ook nog eens in de kosten.

Lees ook:

Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Lees ook…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…