De software die u gebruikt bij uw zoektochten op het wereldwijde web van internet, slaat tijdelijke bestanden op. Dat is niet zonder gevaar. Voorkom calamiteiten.

Tijdens uw surftochten over het web met Internet Explorer wordt een map gevuld met tijdelijke internetbestanden. Deze bestanden worden gebruikt voor de weergave en bruikbaarheid van de bezochte websites. Bijzonder veilig is dit niet: andere personen kunnen een blik in deze map werpen en kunnen zo achterhalen welke websites u hebt bezocht of welke informatie u hebt ingevuld.
Veiligheid voor alles! Zorg ervoor dat Internet Explorer de map met tijdelijke bestanden automatisch leegmaakt zodra uw surfsessie voorbij is. U doet dat als volgt:

  1. In Internet Explorer kiest u voor Extra, Internetopties.
  2. Klik op het tabblad Geavanceerd. Onder Beveiliging plaatst u een vinkje bij de optie De map met tijdelijke internetbestanden leegmaken wanneer de browser wordt afgesloten.
  3. Bevestig met een klik op OK.
Ontvang kortingscode tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer via De Zaak 3 maanden gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Crypto
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
Een goed CRM-systeem bespaart je direct tijd en zorgt voor meer rendement. Maar wat is het precies en waarom is het belangrijk? Hieronder beantwoorden…
Je moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar je internetverbinding het “begeeft”. Oorzaak? Schade tijdens graafwerkzaamheden of het…
CRM staat voor Costumer Relationship Management en dient om jouw bedrijf te ondersteunen in interacties met klanten. Het is dus eigenlijk een…