Zo verwijdert u tijdelijke internetbestanden
De software die u gebruikt bij uw zoektochten op het wereldwijde web van internet, slaat tijdelijke bestanden op. Dat is niet zonder gevaar. Voorkom calamiteiten.

Tijdens uw surftochten over het web met Internet Explorer wordt een map gevuld met tijdelijke internetbestanden. Deze bestanden worden gebruikt voor de weergave en bruikbaarheid van de bezochte websites. Bijzonder veilig is dit niet: andere personen kunnen een blik in deze map werpen en kunnen zo achterhalen welke websites u hebt bezocht of welke informatie u hebt ingevuld.
Veiligheid voor alles! Zorg ervoor dat Internet Explorer de map met tijdelijke bestanden automatisch leegmaakt zodra uw surfsessie voorbij is. U doet dat als volgt:

  1. In Internet Explorer kiest u voor Extra, Internetopties.
  2. Klik op het tabblad Geavanceerd. Onder Beveiliging plaatst u een vinkje bij de optie De map met tijdelijke internetbestanden leegmaken wanneer de browser wordt afgesloten.
  3. Bevestig met een klik op OK.
Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?