Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsschade Verzekeringen

Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen.

Beleggen

SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele beleggingsinstelling in Nederland.

Juridisch

Iedereen heeft recht heeft op eenvoudige en betaalbare toegang tot de goede juridische diensten. Om zichzelf en hun bedrijf te beschermen.

Mobiliteit

Met de MoveMove-tankpas betaal je bij álle tankstations in Nederland en +55.000 tankstations in het buitenland.

Zakelijk Krediet

Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten.

Pensioen (ZZP & DGA)

Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.

Geldzaken

Knab is opgericht in 2012 vanuit de overtuiging dat het anders moet én kan in de financiële wereld. Dat het vooral moet draaien om de klant.

Vastgoed

Bij Bruggendael bieden wij jou een veilige investeringsmogelijkheid. Jouw perfecte partner voor het aanreiken van een snelle zakelijke hypotheek.

Factoring

Onze klanten ervaren de voordelen dagelijks: je hoeft niet langer wakker te liggen of een factuur op tijd betaald wordt. Wij betalen je factuur direct

AOV en Inkomen

a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Ze helpen je niet alleen wanneer je uitvalt, maar ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

ICT systemen

AFAS Software is een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers.

Arbodiensten, Verzuim

Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.