Tips Hacker_MG_7930.jpg
15 okt 2018

Een hacker in De Zaak?

Grote datalekken, schandalen, fraude. Het zijn zaken die zelfstandig hacker Sijmen Ruwhof (30) regelmatig tegenkomt tijdens zijn werk. Hij wordt als zzp’er ingehuurd door grote en kleine bedrijven om dit soort online veiligheidsproblemen op te lossen.
Tips BHV tips MKB De Zaak.jpg
15 okt 2018

7 BHV-tips voor het MKB

‘Bedrijfshulpverlening (BHV), de helft van de bedrijven in Nederland heeft het niet goed voor elkaar’, weet Kees Weerheim, directeur van BHVNederland. Terwijl het wettelijk verplicht is. En belangrijker: het kan levens redden.
Bedrijfsvoering Bloemist_MG_7459.jpg
15 okt 2018

"Ze hadden bivakmutsen op"

Het zal je maar gebeuren: mannen met bivakmutsen die je winkel binnendringen. Het overkwam bloemist Jan-Willem Trapman al twee keer. Gelukkig had hij na de eerste inbraak maatregelen getroffen. Hij vertelt zijn verhaal en deelt videobeelden van de inbraak.
Oud = Nieuw Helderse jongens De Zaak 8
21 dec 2016

“Doe mij maar een lekkere Helderse Jongen”

Rijd door tot het einde van de wereld en sla vlak voor je in het diepe valt linksaf. Daar ligt, enigszins verscholen aan het water, Fort Westoever. Ideetje van Napoleon, uitgevoerd door Willem I, die het gebruikte om Den Helder te verdedigen tegen vijandige schepen. Nu wordt het fort bewaakt door drie bevlogen ondernemers die er met gelijkgestemden een circulaire hotspot van maken. “We nemen steeds weer een volgende stap in verduurzaming.”
Tijdschrift BHV_cover_MG_7291-2.jpg
28 jun 2016

Veilig ondernemen

Een hacker in De Zaak. Levensreddende BHV-tips. Een inbraak in beeld. 'Rake klappen helpen'. Zorg dat jouw bedrijf veiliger wordt. Bekijk en lees het online magazine van De Zaak.
Tips de-zaak-2016-ts02-primeurs-instagram.jpg
7 apr 2016

Switchen tussen verschillende Instagram accounts

Er waren twee zaken die we graag wilden van Instagram: kunnen wisselen van accounts en het plannen van berichten. Het laatste kan nog steeds niet omdat Instagram dit - vooralsnog - niet toestaat. Kunnen wisselen van accounts kan nu wel en dat is reden om de vlag uit te hangen; vanaf nu kun je vanuit verschillende merken of personages communiceren.
Tijdschrift de-zaak-vliegtuig-over-de-grens-zaken-doen-internationaal.jpg
31 mrt 2016

Succes in Shanghai

Marc Oosterhoudt reisde zijn grote liefde achterna naar Shanghai, waar hij zijn eigen bedrijf begon. Nu helpt hij andere bedrijven ook voet aan de grond te krijgen in China. 'Opvallend dat Chinezen zich niet ergeren.'
Tips DZ_loonkosten_berekenen.jpg
9 nov 2015

Do's & don'ts voor je financiële toekomst

De een woont op z'n 62ste relaxed aan een Spaanse Costa, de ander is nog volop aan het ondernemen in eigen land. Wat is jouw toekomstperspectief? Een paar do's en dont's voor wie zijn financiële vooruitzicht in kaart wil brengen.
Tijdschrift de-zaak-tijdschrift-december-etalage-kerst-feestdagen-Erika-Scharff.jpg
6 okt 2015

4 tips voor een geslaagde decemberetalage

De decembermaand is voor veel detaillisten één groot feest, want consumenten gaan massaal op zoek naar kerst- en sinterklaascadeaus. In de drukke winkelstraten wil je als winkeleigenaar opvallen. Lastig als alle etalages in kerstsfeer zijn ingericht. Erika Scharff is docent Etaleren op vakschool Nimeto en haar leerlingen hebben al meerdere internationale etaleerprijzen in de wacht gesleept.
Tips de-zaak-tips-tricks-truuk-help-hulp-middel.jpg
7 sep 2015

Drie vrouwen zorgen samen voor moeiteloze werkdagen

"We houden elkaar scherp. Er is nooit wrijving en alles wordt uitgesproken als ons iets dwarszit. We zijn complementair aan elkaar", vertelt Diana Polder. Lisette Beijnes en zij lijken wel beste vriendinnen. Maar de vrouwen zijn bovenal businesspartners. Samen met nog een derde ondernemer, Madelon Gloude, werken ze samen onder de naam Moeiteloos Werken. 
Tips de-zaak-tips-tricks-truuk-help-hulp-middel.jpg
7 sep 2015

‘Als je dit zweverig vindt, sta je niet met twee benen op de grond'

"Ik ben healer", antwoordt André Visch op de vraag hoe hij zijn werk zou samenvatten. Samen met een compagnon runt hij Heelhuus Gezondheidscentrum in het Gelderse plaatsje Warnsveld. Het Heelhuus lijkt enerzijds een traditioneel gezondheidscentrum, met diverse behandelkamers en een wachtruimte. Anderzijds heeft het iets weg van een yogastudio, door de boomstronken en bamboepatronen die je her en der tegenkomt. Maar het is geen van beide.
Thema de-zaak-tips-tricks-truuk-help-hulp-middel.jpg
4 sep 2015

3 tips om slimmer te werken

John Cliteur is oprichter en directeur van Purple Monkey breinonderwijs. Hij helpt organisaties en personen om 'slimmer na te denken' en efficiënter te werken. 3 tips over breinonderwijs.
Getoond 1 tot 12 van 20. Er zijn meerdere pagina's.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming