Start Quickscan en ontvang je maximale leensom voor alle soorten zakelijk vastgoed

Ontvang binnen 2 dagen een uitgewerkt voorstel tegen goede voorwaarden en rente

 Altijd boetevrij extra aflossen

 Onderpand belangrijker dan jaarrekening

 Alle soorten zakelijk vastgoed mogelijk!

 Ook nieuwbouw

 Leensom bekend in 2 werkdagen

Uitgevoerd door de #1 vastgoedfinancieringspartner

“Wij zetten alles op alles om ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders blij te maken. Alles is gericht op snelheid, service en gemak.”

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

Brechtje van Miert, accountmanager Mogelijk

100% kosteloos en vrijblijvend

Financieren jullie mijn object? Doe de quickscan!

De zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom van € 50.000,- tot € 10.000.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden.

Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Mogelijk maakt het (her)financieren van een bedrijfspand voor u als ondernemer haalbaar. Wij verstrekken zakelijke hypotheken vanaf € 50.000,- en tot € 10.000.000,-. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Dat geeft u maximale flexibiliteit.

Bij Mogelijk is de waarde van uw pand belangrijker dan uw jaarrekening

Mogelijk biedt zakelijke hypotheken voor bestaande bedrijfspanden, nieuwbouw of transformatieprojecten. Met looptijden van 3 maanden tot 30 jaar is er altijd een geschikte financiering voor uw bedrijfspand te vinden. Ook startende ondernemers kunnen bij ons terecht. Altijd tegen gunstige voorwaarden en met maximale flexibiliteit van boetevrij tussentijds aflossen. 

Investeerders financieren uw zakelijke hypotheek

Mogelijk brengt de behoeften van ondernemers samen met de wensen van investeerders in een uniek financieringsmodel. Uw aanvraag voor financiering van een kantoorpand, winkelpand, horecapand of ander bedrijfspand leggen we voor aan ons netwerk aan private investeerders. Zij financieren uw zakelijke hypotheek terwijl Mogelijk alles zakelijk en juridisch tot in de puntjes regelt. 

Doe de quickscan in 1 minuut en hoor binnen 

2 werkdagen welke leensom haalbaar is