Verzekeren Untitled design (28).jpg
26 mei 2020

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Fouten maken is menselijk, maar maak je ze tijdens je werkzaamheden dan kan dit vervelende financiële gevolgen hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is noodzakelijk als jij aansprakelijk kan worden gesteld voor financiële schade veroorzaakt door het niet goed uitvoeren van de opdracht (beroepsfouten) of door het geven van verkeerd advies.
Verzekeren de zaak verzekering verzekeren.jpg
31 okt 2018

Wat doe jij bij brand op kantoor?

Wist je dat er in Nederland gemiddeld 15 kantoor branden per dag zijn? Een inboedelverzekering is dan ook geen onnodige luxe. Maar spullen zijn vervangbaar, mensen niet. Heb je al een vluchtplan, zodat iedereen zich in veiligheid kan brengen.
Verzekeren De Zaak Structuur Mappen Overzicht Ordening.jpg
10 jun 2016

De bedrijfsschade/brandverzekering

De gevolgen van bedrijfsbrand reiken verder dan alleen de materiële schade. Het hele bedrijf kan komen stil te liggen. Een goede brandverzekering dekt veel meer dan brand alleen, maar soms zul je toch ook een bedrijfsschade- of reconstructieverzekering nodig hebben.
Verzekeren de zaak camera beveiliging bewaking.jpg
6 jun 2016

Brochure: Camerabewaking op maat

Bent u ondernemer en overweegt u één of meerdere camera's aan te schaffen om uw bedrijf beter te beveiligen? Lees dan de 5 tips in deze brochure van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.
Huisvesting de zaak checklist.jpg
3 jun 2016

Beperk gevolgschade met een stappenplan bedrijfscontinuïteit

Als jouw bedrijf schade oploopt door bijvoorbeeld brand of een inbraak is het essentieel om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Bedrijfsstilstand kan immers fataal zijn. Juist de gevolgschade, zoals het verlies van marktaandeel en (potentiële) klanten die naar de concurrent gaan, vormt de grootste bedreiging voor de voortgang van een onderneming.
Ziekte ziekte kosten verzuim personeel.jpg
13 mei 2016

Zieke werknemer kost bedrijf 230 euro per dag

Werkgevers schatten gemiddeld in dat een zieke werknemer 143 euro per dag kost. In werkelijkheid blijkt het gemiddeld 230 euro per dag te zijn. Waaruit bestaan die kosten? Hoe kun je voorkomen dat je bedrijf er de dupe van is?
Ziekte de zaak personeel ziekte .jpg
6 mei 2016

29 procent bedrijven heeft langdurig zieke werknemers

Gemiddeld heeft 29 procent van de bedrijven te maken met langdurig verzuim (personeelsleden die langer dan 4 weken ziek zijn). Bij jongere werknemers is de oorzaak vaak psychisch. Hoe groter het bedrijf, hoe groter de kans op langdurig verzuim.
Ziekte De Zaak Gezond Leven Rustig Kalm Groen .jpg
21 apr 2016

Kleine ondernemer ligt niet wakker van ziekteverzuim

Ondernemers met een klein bedrijf maken zich vrijwel geen zorgen over ziekteverzuim, terwijl bij grote bedrijven een aanzienlijk deel van de eindverantwoordelijken er wakker van ligt.
Verzekeren de zaak stagnatie krimp neergang terugloop.jpg
29 jun 2015

Crisis Griekenland treft Nederlandse ondernemers

De grote financiële onrust in Griekenland treft ook Nederlandse ondernemers. Met name exporteurs en importeurs die zaken doen met Griekenland moeten in actie komen om hun geld veilig te stellen. Wat kun je als ondernemer nu al doen om betalingsproblemen te voorkomen? En wat als Griekenland de eurozone verlaat?
Verzekeren de zaak contract ondertekenen.jpg
7 mrt 2014

Waar moet je aan denken bij een aansprakelijkheidsverzekering?

Als je tijdens de bedrijfswerkzaamheden per ongeluk schade veroorzaakt, kun je voor grote kosten komen te staan. Dit kun je gelukkig verzekeren. Alles over aansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers.
Verzekeren recht op bescherming tijdens zwangerschap.jpg
2 aug 2013

Zwanger (geweest) en zelfstandig? Vraag onterecht geheven belasting terug

Zelfstandigen die een zwangerschapsuitkering kregen van hun arbeidsongeschiktheidsverzekering, hebben hier waarschijnlijk onterecht belasting over betaald. Dat stelt de Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Het onterecht geheven bedrag kan worden teruggevraagd, met terugwerkende kracht.
Management De Zaak Nieuws Scherm Beeldscherm Tekst .jpg
8 jul 2013

Regel je digitale nalatenschap

De digitale nalatenschap die we tijdens ons leven creëren, kan bij een overlijden voor onaangename verrassingen zorgen. Wat moet er met alle accounts en data gebeuren? Hoe moeten de nabestaanden ermee omgaan? Hebben ze er toegang toe? Er is wettelijk weinig voor geregeld. Maar je kunt zelf wel al stappen ondernemen.
Getoond 1 tot 12 van 34. Er zijn meerdere pagina's.
Ook als ondernemer kunt u zich tegen schades en risico's indekken. Aansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), pensioenverzekering, de autoverzekering: welke heeft u echt nodig en welke zijn verplicht? En waar moet u op letten bij het afsluiten?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming