24 februari 2015
in Video
Familiebedrijf Diks autoverhuur heeft 5 vestigingen, 50 medewerkers en sinds afgelopen zomer een nieuwe bedrijfsvideo met inmiddels meer dan 540.000 views! Wat is het geheim? Bekijk de video en lees het verhaal erachter.

“In de eerste dagen na het plaatsen van de video hadden we al 400.000 views. Ook verdubbelde het aantal bestellingen” zegt Niels Diks. “En we hebben er ook een paar leuke samenwerkingen aan over gehouden.” In de video is op een komische manier te zien wat Diks autoverhuur allemaal doet en hoe ‘geliefd’ het bedrijf is onder vrouwen. Er zijn een tiental acteurs te zien, maar de ondernemer en zijn zoons spelen zelf de hoofdrollen. “Samen met een reclamebureau kwamen we op dit idee. We wilden het net even anders doen dan de rest. En dat is gelukt.” Bekijk de video:

Nu 25% korting
De Zaak geeft je 25% korting op een professionele bedrijfsvideo; lees meer >

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Pensioen opbouw

Benut jij je vrije jaarruimte maximaal? En hoeveel pensioen moet je eigenlijk opzij zetten? Vraag nu gratis een pensioenberekening, inclusief alle belastingvoordelen, en stel direct al je overige vragen aan onze pensioenexpert.

Lees ook…