31 maart 2017
in Video

Trends & nieuws voor ondernemers onder elkaar

Willem Overbosch presenteert de nieuwste trends en gimmicks voor ondernemers tijdens het RTL-programma Z in Zaken. Bekijk de aflevering van 31 maart.

Máxima

Koningin Máxima was onlangs te gast bij de internationale Impact Summit 2017  in Den Haag. Grote investeerders en fondsbeheerders uit de hele wereld spraken daar over het belang van investeringen die naast rendement ook positieve effecten op de samenleving opleveren. 

Muse

De Muse is een draagbare hersenactiviteitmeter. Ziet er niet alleen futuristisch uit, je hebt er ook nog eens wat aan. 
Volgens de producent neemt je stressniveau hierdoor ook nog eens af. En dat is voor elke ondernemer sowieso handig. Voor zo’n 300 euro te koop.

Vakantiedagen

Heb je als ondernemer flinke plannen voor de komende periode, wees dan gewaarschuwd. Over een aantal weken komen er een aantal feestdagen en de meivakantie aan, als je daar geen rekening mee houdt dan krijg je het deksel op je neus.
Zo is er:
  • Goede Vrijdag op 14 april
  • Pasen op 16 en 17 april
  • en op 27 april is het Koningsdag
Veel personeel neemt ook vrij vanwege de meivakantie, dit jaar van 22 tot en met 30 april. 
Zit dus álles tegen bij je belangrijkste klanten, dan heb je in het slechtste geval maar 13 effectieve dagen in de maand april. Wil je in die dagen deals sluiten, dan moet je snel afspraken gaan maken.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

100% focus op je business

MijnZaak helpt je altijd en overal, zodat jouw focus blijft op je core-business. Kortom, alles wat je zoekt nu op één plek; juridische documenten op maat, 1-op-1 advies van experts en voordeel op + 50 diensten.

Lees ook…