Web en ICT Trans-IP afbeelding.jpg
15 jul 2020

Op deze manier beveilig jij je eigen website optimaal

Een veilige website is cruciaal! Je wilt voorkomen dat hackers kwetsbaarheden in je website misbruiken om uit naam van jouw onderneming verkeerde boodschappen te verspreiden.
Web en ICT Untitled design (18)1.jpg
26 mei 2020

Website laten maken

Een website laten maken. Een website is tegenwoordig onmisbaar. Hét visitekaartje van je bedrijf. Dé manier om gevonden te worden, je nieuwe klanten te ontmoeten en je huidige klanten te behouden. Een website bouwen is veel werk, kost veel tijd en is technisch nog lang niet zo makkelijk. Hoe ga je ervoor zorgen dat potentiële klanten jou vinden? En eenmaal op jouw website dat ze ook nog tot actie overgaan? Een professionele webdesigner kan je hierbij helpen. Professioneel een website laten maken kan jouw lifesaver zijn!
Web en ICT Could_Computer (1).jpg
25 mei 2020

Website laten maken: Wat zijn de kosten?

Als je een website wilt laten maken, zijn er veel keuzemogelijkheden. Maar met welke kosten moet je rekening houden? En waar moet je op letten?
Web en ICT de zaak website webdesign internet.jpg
25 mei 2020

Website zelf bouwen of laten maken?

Je hebt rondgekeken op het wereldwijde web en een aardig idee gekregen van hoe jouw eigen website eruit zou moeten zien. Nu komt de volgende vraag: ga jij die website zelf bouwen of laat je hem door een professionele ontwerper maken?
Leen Zevenbergen de-zaak-leen-zevenbergen-column.jpg
28 mei 2018

Team belangrijker dan Tech

Tijdens mijn afgelopen reis naar Sillicon Valley is me iets opgevallen. Namelijk de waardering die men in de VS heeft voor het Team. Zijn mensen belangrijker dan technologie?
Samen sterker Samen Sterker De Zaak Armazing.jpg
5 feb 2018

Hoe studenten een kinderboek tot leven brengen

Een startup van drie studenten en een incubator die er wel toekomst in ziet. Samen brengen ze kinderboeken tot leven met Augmented Reality.
ICT shutterstock_319874060 (1).jpg
5 mei 2017

Wat is phishing en hoe voorkom je het?

Hoe weet je of de mail van je bank niet van cybercriminelen komt? Met deze tips van cybercrime expert Wouter Parent trap jij niet in de val.
Columns de zaak webshop webwinkel shoppen winkelen internet.jpg
4 okt 2016

De .shop-domeinnaam onder de loep

Yes! Sinds 26 september kan iedereen de domeinextensie .shop registreren. Webshopeigenaren springen een gat in de lucht, want zij kunnen niet wachten om de extensie te gaan gebruiken. Waarom is .shop zo gewild bij webshopeigenaren en zou het ook nuttig kunnen zijn voor fysieke winkels?
Bedrijfsvoering de zaak bezorg je webshop meer naamsbekendheid.jpg
2 sep 2016

Zo overleeft je webwinkel het eerste jaar

Het hebben van een webwinkel is geen garantie voor succes. Veel online winkels sluiten binnen een jaar na de oprichting. Hoe zorg je er als ondernemer voor dat jouw webshop de concurrentieslag overleeft? 
Web en ICT de zaak website webdesign internet.jpg
21 jul 2016

Gebruiksvriendelijke website

Mensen die websites bezoeken willen maar een ding: snel vinden wat ze zoeken. Is de informatie die je online aanbiedt duidelijk en goed vindbaar?
ICT de zaak cybercrime veiligheid netwerk internet.jpg
10 jun 2016

Zo bescherm je je bedrijf tegen ransomware

Nederlandse bedrijven – van grote ondernemingen tot mkb’ers en in elke sector – zijn regelmatig slachtoffer van ransomware, een vorm van malware. En de laatste maanden nam het aantal ransomware-gevallen alleen maar verder toe.
Tips de-zaak-2016-ts02-primeurs-instagram.jpg
7 apr 2016

Switchen tussen verschillende Instagram accounts

Er waren twee zaken die we graag wilden van Instagram: kunnen wisselen van accounts en het plannen van berichten. Het laatste kan nog steeds niet omdat Instagram dit - vooralsnog - niet toestaat. Kunnen wisselen van accounts kan nu wel en dat is reden om de vlag uit te hangen; vanaf nu kun je vanuit verschillende merken of personages communiceren.
Getoond 1 tot 12 van 22. Er zijn meerdere pagina's.
Hoe start ik een professionele webwinkel? Gevonden worden in de zoekmachines, hoe doe ik dat? Een computer aanschaffen, waar moet ik op letten? Het antwoord op deze vragen, én meer, vindt u hier.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming