Werkplek austin-distel-21GWwco-JBQ-unsplash.jpg
1 jul 2020

De werkplek van (nu en) de toekomst

De manier waarop we ons leven inrichten, verandert steeds meer. De mogelijkheden daartoe hebben we zelf gecreëerd, de noodzaak ertoe wordt door de omstandigheden afgedwongen. Als het jaar 2020 ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat online werken een oplossing biedt voor veel problemen. Eigenlijk wisten we dat al veel langer, maar we sloten onze ogen er nog te vaak voor. Hoe ver bent u als ondernemer in het realiseren van de ideale werkplek voor de toekomst?
Werkplek Untitled design (30).jpg
26 mei 2020

Cloud opslag

Cloud, wat is het en wat voor voordelen heeft dit voor mijn bedrijf? Werken in de cloud zorgt ervoor dat jij op elk moment vanaf verschillende apparaten bij jouw data. Jij kan via de cloud ervoor zorgen dat jouw data op een centrale plek beschikbaar is voor jou en je medewerkers, zo kan je ervoor zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt.
Werkplek Afbeelding - Rechtenvrij.jpg
4 mei 2020

6 tips voor productief thuiswerken

De actuele gezondheidsproblematiek vraagt het nodige aanpassingsvermogen van iedere Nederlander. Voortdurend handen wassen, social distance en zoveel mogelijk thuis blijven en werken. Thuiswerken is een trend die al jaren opkomt en naar verwachting blijft stijgen. Hoe je productief thuiswerkt, lees je in de 6 tips van dit artikel!
Werkplek De Zaak Schipbreuk Werkplek Mijn Amersfoort.png
6 jun 2016

Mijn Werkplek: Schipbreuk aan wal

Schipbreuk is een doormidden gezaagd binnenvaartschip op de kade in Amersfoort. De bijzondere werkplek van fiscaal adviseur Roger Prins en andere ondernemers.
Tijdschrift de zaak tijdschrift visbroeders mijn werkplek.jpg
8 okt 2015

Mijn Werkplek: De Visbroeders

De tweeling Aard en Peter Lagerwerf (22) rijdt met hun vistruck van Kerkdriel naar Haaften, Amersfoort en Driebergen om hun verse vis te verkopen. ‘We trekken 800 klanten per dag, maar als dat verandert, rijden we verder en proberen het ergens anders.' Hoe ziet hun dagelijks leven eruit?   
Tijdschrift de-zaak-decos-digitale-wereld-werkplek-kantoor-toekomst-bewust.jpg
26 aug 2015

Decos: op weg naar een digitale wereld

Bij papierloos kantoor Decos moet je eerst door een roze ballenbak om de printer te bereiken. Dat past helemaal bij het duurzame beleid van eigenaar Paul Veger. "Als innovatief bedrijf heb je helemaal geen papier nodig", vindt hij.
Tijdschrift
12 mei 2015

"Dit gebouw staat voor wie wij zijn"

Ze dacht dat ze partner zou worden in het bedrijf waarvoor ze werkte, maar dat feestje ging niet door. Marinel van Walsum nam ontslag en begon in 2011 haar eigen werving- en selectiebureau voor hoger opgeleiden binnen de technische branche. Het pand waarin Marinel dagelijks met haar medewerkers zit, is volgens haar erg bijzonder en past ook bij haar onderneming.
Werkplek
9 apr 2015

Mijn Werkplek: Meijer Products in Hemelum

René Meijer is met zijn ontwerpbureau gevestigd in een woonboerderij in Friesland. Met onder meer zijn kantoor, werkplaats/expositieruimte, een woongedeelte en een ruime tuin met een extra huisje. Binnen is het een georganiseerde chaos met veel kleur, overal ontwerpen en gereedschap. René heeft alles zelf verbouwd en blijft ermee doorgaan. "Het is nooit af.
Werkplek
19 feb 2015

Mijn Werkplek: Post Consultancy en Weforsea

Na een loopbaan op zee startte Louwe Post in 2007 administratiekantoor Post Consultancy. In 2009 kocht hij het bedrijfspand, een kale loods die hij in 2010 betrok na een flinke verbouwing. Sinds 2013 is daar ook Weforsea B.V gevestigd, een bedrijf – ook van Post – dat investeerders door crowdfunding koppelt aan maritieme ondernemers.
Werkplek
16 dec 2014

Mijn Werkplek: Totaalbouw Zeeland

Het bedrijf van Ronald van der Hart richt zich op het maken van kasten op maat, interieurbouw, RVS balustrades en standbouw. Naast deze specialismen biedt Totaalbouw Zeeland ook een totaalpakket van bouwgerelateerde activiteiten, inclusief de begeleiding hiervan. Werkplek: Twee showrooms, kantoor aan huis, bij klanten en in de auto.
Werkplek
10 nov 2014

Mijn Werkplek: Van Vulpen Facilitair

Rob van Vulpen startte in juni 2005 zijn eenmanszaak Van Vulpen Facilitair met één klant. Inmiddels heeft hij tientallen klanten, met name in het Gooi, voor schoonmaak binnen en buiten en glasbewassing: bedrijven, vve's, scholen, standhouders en villabewoners. Met zijn bus met glasbewassingssysteem rijdt Van Vulpen van werkplek naar werkplek.
Werkplek
30 sep 2014

Mijn Werkplek: De Van Nelle Fabriek

In 1992 start Karel van der Woude met studiegenoot Jan Kees de Jager het bedrijf Spectra Vision, het huidige ISM eCompany. ISM is gespecialiseerd in eCommerce. Ooit was de huisvesting een studentenkamer, nu zitten circa 250 medewerkers in binnen- en buitenland op diverse locaties. Na uit verschillende panden in Rotterdam te zijn gegroeid, huurt ISM sinds 2007 de oude directievleugel van de Van Nelle Fabriek. Twee verdiepingen plus de kelder huisvesten ruim honderd man personeel. 

Meest gelezen Werkplek

In deze rubriek vindt u de werkplekken van ondernemers in beeld.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming