Download gratis whitepaper: "Top 100 Webtools voor ondernemers"

Ontdek welke stappen jij kan ondernemen om slimmer te werken

 Gratis whitepaper voor kleine en middelgrote bedrijven

 De handigste websites en clouddiensten voor ondernemers

 Van projectmanagement tot aan design & vormgeving sites

 Laat deze tools je helpen bij ondernemen

 Tip: Veel webtools zijn gratis uit te proberen

Uitgevoerd door onze #1 mobiel & zakelijk internetpartner

De download is kosteloos & vrijblijvend

KPN gebruikt je persoonlijke gegevens. Door het bevestigen van bovenstaande opt-in kan de door KPN gevraagde informatie mogelijk worden voor marketing- en verkoopdoeleinden middels e-mail en/of telemarketing. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk het privacy statement op kpn.com.

Jij werkt slimmer met KPN

Werken kun je overal. Met collega’s op kantoor of in complete focus, lekker vanuit huis. Soms werk je bij een klant, of op een gezellige plek. Het is allemaal mogelijk. Zolang je maar een snelle verbinding hebt, altijd bij je bestanden kunt en geen veiligheidsrisico’s loopt. Daarom ontwikkelt KPN slimme oplossingen voor hybride werkers.


We leveren het beste en snelste netwerk van Nederland via Glasvezel en 5G. Ergens geen dekking? We lossen het voor je op met een wifi- of mobiele hotspot. En valt je vaste lijn uit, hebben we altijd een mobiele backup klaar staan. Ons netwerk is veilig van A tot Z. Dat betekent dat wij 24/7 werken aan het beveiligen van jouw data. En jij geen onnodig risico loopt. Daarnaast denkt KPN met je mee over het integreren van cloud, devices en jouw software oplossingen. Zo werk je dus echt slimmer met KPN.

KPN voor ondernemend Nederland

KPN helpt ondernemend Nederland al 130 jaar om nieuwe uitdagingen de baas te zijn. Dat doen we door toekomstbestendige, betrouwbare en veilige technologie voor elke onderneming beschikbaar te maken. We gaan daarbij geen uitdaging uit de weg en trekken samen met onze partners en heel ondernemend Nederland op. Zo zorgen we met elkaar dat we beter samenwerken, altijd verbonden zijn en optimaal beschermd zijn. Zo blijven al die netwerkers, ijsbrekers en doorzetters bijdragen aan het succes van Nederland. Vandaag, en morgen. Samen kunnen we elke nieuwe uitdaging aan. 

KPN - de betrouwbare partner van ondernemend Nederland

Al 145 jaar is KPN het netwerk dat Nederlanders met elkaar verbindt. Ze zetten elke dag alles op alles om hun klanten te verbinden met het beste netwerk en de beste service. Zodat jij altijd online kan zijn met je smartphone op het snelste 5G netwerk van Nederland.

Ontdek de Top 100 Webtools voor ondernemers om slimmer en efficiënter te werken.