Annelie runt samen met haar compagnon Rianne het restaurant De Pastinaeck in Amersfoort. Samen kijken ze terug op een smaakmakende carrière sinds ze zich inschreven voor het televisieprogramma Mijn Tent Is Top. De Pastinaeck onderscheidt zich door het gebruik van vergeten groenten, om zo oud-Hollandse recepten nieuw leven in te blazen.

Inhoudsopgave

Lees ook…
In een tijd waarin 90 procent van de start-ups de eerste vijf jaar niet overleeft, is een onderscheidend merk het verschil tussen overleven en ten…
Waarom moet je checken of jouw idee al bestaat? Stel, je hebt maandenlang gewerkt aan een innovatief product of een originele naam voor je bedrijf. Je…
Een onderneming starten begint vaak met een goed idee. Maar hoe weet je of dat idee ook levensvatbaar is? Een goed ondernemingsplan helpt je om scherp…
Een tweede onderneming starten klinkt spannend: nieuwe avonturen, extra inkomsten, meer groei. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet vastloopt in regels,…
Een brand, inbraak of flinke stroomstoring: het overkomt ondernemers vaak onverwacht en kan grote gevolgen hebben. Denk aan stilstand, verlies van…
Als je een bedrijf start moet je inzicht hebben in het financiële plaatje. Wat kost het om een bedrijf te beginnen? Van een professionele werkplek tot…