Categorieën

Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen.
Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om te helpen.
Met e-Boekhouden.nl bieden wij al ruim 20 jaar een betaalbare en eenvoudige boekhoudoplossing voor ondernemend Nederland.
Bij 216 Accountants verzorgen we de werkzaamheden die voor jou als ondernemer noodzakelijk zijn. Van jaarrekening tot aangifte.
Bij Mogelijk sluit u uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel.
Switch van vast naar mobiel met de zakelijke telefonie oplossing van Rinkel: de oplossing voor ondernemers, zzp’ers en teams. Zo gerinkeld.
Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen.
Voor en door ondernemers met de missie om de nieuwe 10 in zakelijke financiering neer te zetten.
Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld kunnen worden. En dat doen we altijd tegen een vaste, scherpe lage prijs.
Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.
a.s.r. verzekeringen is er voor jou! Ze helpen je niet alleen wanneer je uitvalt, maar ook preventief om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.
Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.
KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.
Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.
Please is dé werkgeverspartner voor het MKB die jou door de uitdagende wereld van werkgeven navigeert. Met uitzenden, payroll, backoffice of tools.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten / diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioen en bankactiviteiten
Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Ze kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken.

top 11 Must Read Belastingtips 2023

Belangrijkste Belastingwijzigingen + Adviezen 2023 om zeker te zijn van maximaal belastingvoordeel.