Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met support@dezaak.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Voldaan is een bankonafhankelijke factormaatschappij. De werkwijze van Voldaan maakt factoring snel & eenvoudig.
Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.
Kennis voor vermogensgroei. Evi van Lanschot helpt bij het laten groeien van uw vermogen voor studiefinanciering of vervroegd pensioen.
Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.
Pleo is een uitgebreide oplossing voor het beheren van zakelijke uitgaven. Beheer bedrijfsuitgaven, importeer snel bonnetjes en maak uitgavenrapport.
KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.

AOV

Het is onze missie om zzp,ers, freelancers en ondernemers zo goed, eenvoudig en voordelig mogelijk te verzekeren. Vandaag geregeld, morgen verzekerd.
Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.
Travelcard heeft meer dan 35 jaar ervaring in tankoplossingen en 10 jaar in laadoplossingen.
Please is dé full-service HR dienstverlener die MKB ontzorgd & ondersteunt bij uitzenden, payroll, expats, salarisadministratie, ZZP & HR detachering.
BURO210 biedt een breed scala aan diensten aan: het bouwen van websites en webshops, fotografie, videografie, online marketing, design en content.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten / diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioen en bankactiviteiten
Kies je voor leasen bij Athlon? Dan profiteert je van zekerheid. Geen onverwachte kosten en een vast eigen risico.
Met e-Boekhouden.nl bieden wij al ruim 20 jaar een betaalbare en eenvoudige boekhoudoplossing voor ondernemend Nederland.
Sinds de start in 2000 is Daisycon één van de marktleiders op het gebied van performance based online marketing.
Bij Mogelijk sluit je je zakelijke hypotheek voor onder andere je bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel.
Sazas is een kleine verzekeraar met een persoonlijk karakter. We helpen je bij het voorkomen en verminderen van verzuim.
Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld kunnen worden. En dat doen we altijd tegen een vaste, scherpe lage prijs.
Bij Business Accelerator, opgericht door de succesvolle ondernemer Sander Klos, zetten we alles op alles om jouw potentieel als ondernemer
Een persoonlijke benadering van marketing automation. Meet Maileon: een team dat bouwt aan slimme software en echte relaties.
Entrpnr is het innovatieve administratiekantoor voor ondernemers. Met de modernste software verwerken wij de administratie van + 2000 ondernemers.
Met onze 15 jaar aan ervaring en sector en regelingsspecialisten zijn wij uitstekend op de hoogte van het subsidielandschap.
Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Zodat jij meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent: Ondernemen!
myPOS bied eenvoudige betaaloplossingen aan bedrijven en helpen ze groeien door de kosten laag te houden en complexe zaken eenvoudig te maken.
SNS is de bank met persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer, zodat je kunt groeien. SNS helpt je bij het verwezenlijken van je doelen en dromen.