Partners van de zaak

De Zaak werkt samen met geselecteerde partners voor kennisartikelen, collectieve kortingen en exclusieve aanbiedingen voor ondernemers. Partners worden geselecteerd voor hun expertise over een thema dat van belang is voor ondernemers. 

Geïnteresseerd om ook themapartner te worden? Neem contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Mogelijk sluit u uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel.
Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen.
Bij NOTRS geloven we dat notariële zaken sneller en eenvoudiger geregeld kunnen worden. En dat doen we altijd tegen een vaste, scherpe lage prijs.
Een persoonlijke benadering van marketing automation. Meet Maileon: een team dat bouwt aan slimme software en echte relaties.
Entrpnr is het innovatieve administratiekantoor voor ondernemers. Met de modernste software verwerken wij de administratie van + 2000 ondernemers.
Met onze 15 jaar aan ervaring en sector en regelingsspecialisten zijn wij uitstekend op de hoogte van het subsidielandschap.
Minder.nl is dé onafhankelijke energievergelijker voor iedere ondernemer: ZZP, MKB & Grootzakelijk.
Brand New Day is een online pensioenbank van deze tijd, onze klanten beleggen en sparen voor later. Calvinistisch in kosten, bourgondisch in service.
Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Zodat jij meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent: Ondernemen!
Bij HR Navigator vinden we dat jij recht hebt op gratis én 100% onafhankelijk advies bij het vinden van de beste HR-dienstverlener voor jouw bedrijf.
myPOS bied eenvoudige betaaloplossingen aan bedrijven en helpen ze groeien door de kosten laag te houden en complexe zaken eenvoudig te maken.
KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.
SNS is de bank met persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer, zodat je kunt groeien. SNS helpt je bij het verwezenlijken van je doelen en dromen.
Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk.
Voldaan is een bankonafhankelijke factormaatschappij. De werkwijze van Voldaan maakt factoring snel & eenvoudig.
Please is dé full-service HR dienstverlener die MKB ontzorgd & ondersteunt bij uitzenden, payroll, expats, salarisadministratie, ZZP & HR detachering.
Kennis voor vermogensgroei. Evi van Lanschot helpt bij het laten groeien van uw vermogen voor studiefinanciering of vervroegd pensioen.
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten / diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioen en bankactiviteiten
Bij Indeed komen werkzoekenden op de eerste plaats. Ze kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken.
Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om te helpen.
Met e-Boekhouden.nl bieden wij al ruim 20 jaar een betaalbare en eenvoudige boekhoudoplossing voor ondernemend Nederland.