Deze maand was redacteur Romy Donk natuurlijk te vinden bij de lancering van de nieuwe De Zaak in Utrecht En ze was in Amersfoort in restaurant Eten bij de Vereeniging, waar Netwerklunch 033 werd georganiseerd. Hieronder haar oordeel over deze borrels. Wil jij jouw borrel ook terugzien in De Zaak? Mail dan naar rondjevan@dezaak.nl 

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Lanceringsborrel De Zaak

Waar: Café De Zaak
Wanneer: Eenmalig
Aantal bezoekers: 35
Doel: Lancering vernieuwde magazine De Zaak
Meer info: www.dezaak.nl

Daar is ‘ie dan!

Het eerste tijdschrift van 2015 wordt feestelijk gepresenteerd tijdens een lanceringsborrel. En niet voor niks, De Zaak heeft namelijk een nieuwe uitstraling! Directeur van Dutch Network Group, Willem Overbosch, gaat op de bar staan en geeft een speech en iedereen neemt nieuwsgierig een kijkje in het vernieuwde blad. Jij ook?

Directeur Willem Overbosch: “Een goed idee past op de achterkant van een bierviltje.”

Freelance fotografe Hilde Halvorsen heeft ook meegewerkt aan het nieuwe magazine: “Wat is het mooi geworden!”

Ondernemer Frits Kool kwam ook langs om zichzelf te bewonderen op de voorkant van het nieuwe tijdschrift. 

Netwerklunch033

Waar: Restaurant Eten bij de Vereeniging
Wanneer: Elke laatste dinsdag van de maand
Aantal bezoekers: 30
Doel: Nieuwe mensen leren kennen
Entree: 7,50 euro
Ook naar de borrel? Zie dezaak.nl/rondjevandezaak

De huiskamer

Het idee voor Netwerklunch033 kwam vanuit de gemeente Amersfoort. Zij begon met het organiseren van netwerklunches. “Maar toen dat stopte, besloot ik zelf verder te gaan”, vertelt organisator Herman Dummer. “De regio heeft er namelijk behoefte aan.” In samenwerking met het restaurant organiseert hij nu maandelijks een lunch met duurzaam eten van lokale boeren.

Organisator Herman Dummer: “Ik geloof in netwerken. Het is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen. We organiseren nu ook netwerkdiners.”

Joke Assink van scheepshotel Vita Nova: “Dit is de huiskamer van het gebied. Ik vind het prettig netwerken door de combinatie van snel en zakelijk, gemengd met de ongedwongen sfeer die er hangt.”

Ondernemer Jan-Peter Bogers vindt het een gezellige en informele borrel. “Mensen praten ook echt met elkaar. Als je dan een overeenkomst vindt met de ander, kun je ook gaan verbinden.”

Martin Voorneveld van De Schoonmaak is hier voor de eerste keer. “Ik doe wat voor jou en jij doet wat voor mij. Zo werkt het.”

Student Bob van den Tweel komt hier om zichzelf te leren presenteren. “Het is best spannend. Er zijn hier toch mensen met een bepaalde uitstraling, het lijken echte zakenmannen. Maar als ik ze aanspreek is er niks aan de hand.”

Student Anand Sunier van Viera Filmproducties komt hier ook om te leren: “Als ik iets doms zeg, zie ik die mensen toch nooit meer terug. Met die gedachte durf ik mensen toch aan te spreken.”

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Lees ook…
Zoek je een manier om je omzet te boosten zónder hoge investeringen? Met twee beproefde verkooptechnieken verhoog je je gemiddelde bestelwaarde:…