Harderwijk, een charmante stad aan het Veluwemeer, is de thuisbasis van een bruisende gemeenschap van lokale ondernemers. Wat opvalt, is hoe enkele van deze bedrijven de digitale revolutie hebben omarmd en online succes hebben geboekt. Welke bedrijven zijn dit? Dat lees je in dit blog!

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans 2023 van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Het Ambachtelijke Koffiehuis – Van Lokaal naar Digitaal

Het Ambachtelijke Koffiehuis in het hart van Harderwijk is een plek waar de geur van versgemalen koffiebonen je begroet zodra je binnenstapt. Dit familiebedrijf had een solide lokale klantenkring, maar eigenaar Martijn begreep het potentieel van online aanwezigheid.

Met de hulp van het lokale online marketingbureau hebben ze een aantrekkelijke website gebouwd en zijn ze begonnen met actieve aanwezigheid op sociale media. Ze delen nu hun ambachtelijke koffiecreaties, specials en evenementen online. Dit heeft niet alleen geleid tot een toename van hun lokale klantenbestand, maar ook tot toeristen die speciaal voor hun koffie naar Harderwijk reizen.

Modeboetiek “Trendy Chic” – Van Winkel naar Webshop

Trendy Chic was altijd al een favoriete bestemming voor modeliefhebbers in Harderwijk. Toch wilde eigenaresse Sarah verder gaan dan de fysieke winkel. Ze heeft een webshop opgezet om haar klanten online toegang te bieden tot haar unieke collecties.

Een online marketingbureau in Harderwijk hielp Sarah bij het optimaliseren van haar e-commerce site en het ontwerpen van effectieve digitale advertentiecampagnes. Hierdoor kon Trendy Chic niet alleen lokaal maar ook regionaal en zelfs nationaal klanten aantrekken.

Bakkerij de Gezonde Hap – Het Delen van Gezonde Recepten

Bakkerij de Gezonde Hap, bekend om zijn heerlijke, gezonde opties, wilde klanten aanmoedigen om niet alleen hun brood te kopen, maar ook gezondere keuzes te maken in hun dagelijkse leven.

Een online marketingbureau in Harderwijk hielp hen bij het opzetten van een blog waarin ze gezonde recepten en voedingsadvies deelden. Deze contentstrategie zorgde voor een groeiende online gemeenschap van gezondheidsliefhebbers en trok ook meer aandacht voor hun bakkerij.

IT-Consultancybedrijf “TechPro” – Zichtbaarheid in de Digitale Wereld

TechPro, een Harderwijks IT-consultancybedrijf, wilde een bredere klantenbasis aantrekken. Ze begonnen met contentmarketing om hun expertise te laten zien. Het online marketing bureau hielp hen bij het creëren van informatieve blogposts en whitepapers. Deze strategie leverde niet alleen nieuwe klanten op, maar versterkte ook de reputatie van TechPro als een autoriteit op het gebied van IT-advies.

Conclusie

Het geheim achter het online succes van deze lokale ondernemers in Harderwijk was hun bereidheid om de kracht van het digitale domein te omarmen en samen te werken met een online marketingbureau. Een online marketing bureau harderwijk kent de lokale gemeenschap goed, en hierdoor kunnen ze zich hier gemakkelijk op richten. Dus waar wacht je nog op? Kijk voor jou bedrijf eens naar een online marketingbureau in Harderwijk en laat je online aanwezigheid groeien!

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Heb jij veel sieraden in bezit en wil je graag wat meer organisatie zodat je gemakkelijk jouw gewenste paar oorbellen terug kan vinden? Lees dan deze…
Het is slecht weer, maar je moet. Als ondernemer ontkom je er soms niet aan en moet je bij storm echt de weg op. Je hebt een afspraak waar je moet zijn…
Als ondernemer weet u dat het maken van slimme zakelijke beslissingen van cruciaal belang is voor het succes van uw bedrijf. Een van die belangrijke…
In de wereld van brandpreventie staan brandblussers bekend als ongekroonde helden, klaar om vuur te doven en veiligheid te…
Tegenwoordig wordt de online aanwezigheid van bedrijven meer dan ooit bepaald door hun zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. Terwijl veel…
In een wereld die steeds bewuster wordt van het milieu en klimaatverandering, is duurzaam ondernemen geen optie meer, maar een noodzaak….