Categorieën

Over het algemeen word een tankpas voor tanken gebruikt, maar tegenwoordig heb je bedrijven die tankpassen aanbieden met veel meer mogelijkheden dan alleen tanken. De MoveMove tankpas is zo een tankpas. Het idee erachter is om waar mogelijk de zorgen voor de klant weg te nemen, zodat deze kan reizen zonder omkijk. Wetende dat alles goed geregeld is en alle informatie voor de btw-teruggave op één pas staat.

Inhoudsopgave

Waarom een MoveMove tankpas?

Onbezorgd reizen, dit is iets wat velen wensen en naar streven. Parkeren hoort daar ook bij of dat nu in een garage is of op straat. Zou het dan niet handig zijn als je een pas hebt waarmee je dat allemaal kunt doen? Zonder dat je direct hoeft te betalen en dus niet in de rij hoeft te wachten. Of je bent in het buitenland en komt op een tolweg of tunnel waar je moet betalen. Dan is het handig als je de tankpas ook daarvoor kan gebruiken. Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen een bonnetje vergeten te vragen en daardoor teruggaves mislopen? En dit bij elkaar opgeteld kan toch oplopen tot een aardig bedrag wat je terug had kunnen krijgen. Daarom is er MoveMove tankpas om u al deze ongemakken uit handen te nemen.

Voordelen van de MoveMove tankpas

De MoveMove tankpas heeft een aantal mooie en handige voordelen. Je kunt het bijvoorbeeld bij alle tankstations en laadpalen in Nederland gebruiken. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor zaken zoals het openbaar vervoer (trein), betaald parkeren, tolwegen, motorolie en koelvloeistof voor bijvoorbeeld auto onderhoud, ook de wasstraat is inbegrepen.

Je kunt zelfs zorgeloos in het buitenland tanken bij alle DKV tankstations en er is zelfs een optie voor hulp bij pech. Er is ook de MoveMove app, hiermee kun je de pompprijzen van de tankstations zien en ook de locaties van bijvoorbeeld wasstraten en tankstations in de buurt. Het grote voordeel hiervan is dat u alle kosten op één rekening krijgt en u dus een volledige belastingteruggave tegemoet kunt zien.


Verschil tussen de MoveMove tankpas en andere tankpassen

Laten we eerst kijken welke soorten tankpassen er zijn. Je hebt namelijk de merkgebonden tankpas (zzp), dit zijn passen van merken meestal oliemaatschappijen en met deze kun je dus alleen bij tankstations van dat merk tanken. En soms bij tankstations waarmee er afspraken zijn gemaakt. Daarna heb je de tankpas die je via een leasemaatschappij kan krijgen.

Het gebruik van deze pas is over het algemeen afhankelijk van de afspraken die er zijn gemaakt met de werkgever en deze kunnen beperkt zijn. En als laatste heb je de universele tankpas, deze tankpassen hebben het grote voordeel dat je ze bij de meeste tankstations kunt gebruiken. En sommige van de universele tankpassen hebben nog veel meer voordelen, zoals bijvoorbeeld de MoveMove tankpas.

Om wat voorbeelden van MoveMove tankpas te geven in vergelijking met andere tankpassen. De MoveMove tankpas is bijvoorbeeld de enige die je ook in de trein kunt gebruiken. Daarnaast is dit ook een van de weinige tankpassen waar je naast het tanken ook elektrisch kan opladen en dit kun je ook gewoon in het buitenland doen. En een ander groot verschil is dat je de MoveMove tankpas 3 maanden gratis kan uitproberen.

Probeer de MoveMove tankpas voor 3 maanden gratis uit

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van de MoveMove tankpas? Dan hebben we hier de ideale oplossing, je kunt het namelijk voor 3 maanden gratis en vrijblijvend uitproberen via De Zaak. Mocht je toch willen stoppen dan is dat helemaal geen probleem en zijn we even goede vrienden.

Lees ook…
De meeste mensen zijn een groot gedeelte van de dag bezig met informatie vergaren via het internet. We zoeken naar antwoorden op vragen, bestellen…
Het organiseren van een vergadering of congres is geen eenvoudige taak. Als je echter een goede planning en solide teamleden hebt, kun je een…
Goede olie is voor elke auto van groot belang. Met goede olie verbruikt een auto minder brandstof en slijt de motor minder snel. Het maakt hierbij niet…