Categorieën

In samenwerking met
Met een zakelijk unlimited abonnement voor je mobiel, kun je net zoveel bellen, sms’en of data verbruiken als je maar wilt. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

Profiteer nu van tijdelijke korting op Zakelijk Internet, razendsnel en veilig. Nu de eerste 9 maanden extra voordelig voor €30,- per maand. Check de speciale aanbiedingen voor ZZP of MKB.

1. Onbeperkt mobiel internetten

Met een zakelijk unlimited abonnement kun je net zoveel data verbruiken als nodig is. Of je nu op vakantie bent in Frankrijk of een vlog wilt maken voor je zakelijke YouTube kanaal, je hoeft nooit bang te zijn dat je databundel ineens op is.

2. Zoveel bellen en sms’en als je wilt

Met een zakelijk unlimited abonnement heb je een onbeperkte bel- en sms-bundel. Zo blijf je altijd in contact met klanten, leveranciers en met je familie zonder extra kosten.

3. Lagere en voorspelbare kosten

Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Een unlimited abonnement heeft vaste, lage kosten en er zijn er geen addertjes onder het gras. Je weet dus van tevoren precies hoeveel geld je kwijt bent.

4. Overal verbinding met het internet

Dankzij je onbeperkte aantal MB’s data, kun je overal verbinding maken met het internet. Je kunt werken waar je maar wilt. Met de mobiele hotspot van je telefoon heb je geen wifi meer nodig. Een laatste keer wat stukken doornemen bij een klant op de parkeerplaats? Check. Een offerte uitwerken op een terrasje? Natuurlijk. Videobellen op een bankje in het bos? Kan ook. 

5. Overal veilig internetten

Openbare wifi-netwerken zijn lang niet altijd veilig. Kwaadwillenden kunnen openbare netwerken gebruiken om je computer binnen te dringen of om je gegevens te lezen. Omdat je met een unlimited abonnement onbeperkte data hebt, kun je via je eigen hotspot veilig internetten op al je apparaten.

6. Ook in het buitenland

Als jij een zakelijk abonnement afsluit, kun je je abonnement meenemen binnen de EU. Soms geldt er een kleine beperking op het aantal GB’s data dat je mag gebruiken in het buitenland, maar met 50 GB heb je meer dan voldoende data voor een flinke strand- of skivakantie. 

7. Flexibele abonnementen

Zakelijke abonnementen zijn vaak behoorlijk flexibel. Is een unlimited abonnement een beetje teveel van het goede, dan pas je eenvoudig je bundel aan. Verandert je situatie en heb je meer data of belminuten nodig? Dan switch je zo weer terug naar een unlimited abonnement. 

8. Altijd een telefoontoestel

Wanneer je als ondernemer niet bereikbaar bent, kan je dat direct geld kosten. Is je telefoon kapot, gestolen of kwijt? Dan krijg je binnen vier uur een vervangend toestel geleverd. Zo ben je razendsnel weer bereikbaar. 

9. Streamen

Je bent natuurlijk niet altijd aan het werk. Op die momenten heb je toegang tot een onbeperkt aantal MB’s om lekker te streamen. Of je nu gaat voor een podcast op iTunes, een serie of Netflix of muziek via Spotify.

10. eSim

Een eSim is een digitale simkaart waar je telefoonnummer op staat. Het voordeel aan een eSim is dat je ook ruimte hebt voor een vaste simkaart. Zo heb je twee nummers op je telefoon en kun je privé- en je zakelijk scheiden. Is het weekend, dan zet je eenvoudig je zakelijke sim uit en dan gebruik je nog steeds hetzelfde toestel voor je privézaken.

Een andere optie is om je vaste telefoon te laten doorschakelen naar je mobiel. Zo ben je ook altijd bereikbaar met je vaste nummer. 

Kortom: bellen was nog nooit zo leuk met een zakelijk unlimited abonnement!

Onderneem razendsnel met Zakelijk Internet. Nu de eerste 9 maanden extra voordelig. Ontdek jouw aanbieding voor op je eenmanszaak of op kantoor.

KPN logo

KPN, partner van De Zaak

KPN is al bijna 140 jaar de toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT-diensten in Nederland. Elke Nederlander gebruikt dagelijks direct of indirect het KPN-netwerk, van de glasvezelverbindingen in de grond tot de pinautomaten in een winkel of de matrixborden boven de snelweg. Via het netwerk van Nederland, waar KPN continu in investeert door de aanleg van glasvezel en de uitrol van bijvoorbeeld het nieuwe mobiele 5G-netwerk, bedient KPN consumenten en zakelijke klanten met diensten voor telefonie, data, televisie, internet-of-things, cloud, werkplekken en security. KPN heeft een open netwerk waarover ook andere providers diensten aanbieden.

Bekijk alle artikelen van KPN

Lees ook…
i.s.m.
Ben jij ondernemer en werk je vaak vanuit huis? Dan weet je hoe belangrijk een snelle en stabiele internetverbinding is. Want je wilt zonder frustratie…
i.s.m.
ChatGPT geeft ons toegang tot een ongekende technologische vooruitgang. De schaduwzijde van dit soort AI-tools is dat ze de weg openen voor nieuwe…
Als we het hebben over technologische ontwikkelingen, valt al snel het woord AI (Artificial Intelligence). Geen verrassing, want kunstmatige…
i.s.m.
Glasvezel biedt veel voordelen, juist ook voor kleine bedrijven en start-ups. We zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een…
i.s.m.
Als ondernemer ben je altijd verbonden met je bedrijf, zelfs wanneer je geniet van een welverdiende vakantie. Steeds vaker reist je laptop of tablet…
i.s.m.
Langzame internetverbindingen op de werkvloer zijn niet alleen frustrerend, maar schaden ook de productiviteit. In dit artikel delen we 11 eenvoudige…