Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Open Sollicitatie

Job Details

Heb jij onze vacatures bekeken en staat de rol die op jouw lijf geschreven is er niet bij? We staan altijd open voor talent dat De Zaak een stapje verder kan brengen en daarmee ook voor een open sollicitatie. Misschien creëren we wel samen met jou de functie die jou als gegoten zit!

Over De Zaak – Al 30 jaar een begrip binnen ondernemend Nederland

Sommigen spreken over kleine ondernemers. Wij spreken liever over echte ondernemers: de mannen en vrouwen die hun bedrijf niet vanuit de hoogte aansturen, maar hun bedrijf zijn. Ze hebben hun hele eigen stijl, ze geven kleur, ze verbinden, ze laten zien dat “het” kan, aan zichzelf en aan ons allemaal. Ondernemers geven smaak aan de wereld en lossen veel van haar problemen op. Wij geven elke dag 100% om de ondernemers van Nederland in staat te stellen hun ondernemersdroom te realiseren.

De Zaak is al 30 jaar uitgever van nieuws en advies voor ondernemers. Elk jaar komen er 1,5 miljoen bezoekers op onze website (www.dezaak.nl), naast ons bereik via de nieuwsbrief en socials. Ook worden 1000 leden elke dag bijgestaan met advisering en het maken van juridische documenten via ons eigen platform MijnZaak.

Interesse? 

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan met een CV via het formulier op deze pagina en geef in je motivatie duidelijk aan waar je enthousiast van wordt naar op zoek bent. Het sollicitatieproces is overzichtelijk en bestaat uit een telefonische kennismaking en een eerste en tweede gesprek met verschillende mensen uit het bedrijf, zodat jij en wij een goed beeld kunnen vormen van elkaar.

Sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Leuk dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op om jou meer te vertellen over De Zaak, de rol en om al je vragen te beantwoorden.
Je eerste gesprek op kantoor
We leren je beter kennen om erachter te komen of we een goede match zijn. We bespreken jouw achtergrond, drijfveren, de rol en jouw toekomstige ambities.
Je tweede gesprek op kantoor
Nog enthousiast? Wij ook. Het laatste gesprek draait om de inhoud. Je maakt een case, we bespreken jouw competenties en beantwoorden vragen.
Referentiecheck & aanbod
We zijn er bijna! We bellen graag een referentie op als staartje van de procedure. Wij zorgen voor een passend aanbod, en jij hoeft alleen nog te tekenen.

Job Status: Open

Solliciteer Direct