Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

Sales Representative

Job Details

Inbound Sales / Sales representative (Freelancer)
12 – 32 uur per week
tarief 35 – 65 euro per uur (inc bonus)
Locatie: Remote of Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een Sales Representative/Sales agent die onze branded content campagnes succesvol weet te verkopen in de zakelijke markt. Heb jij sales ervaring binnen een media, onlinemarketing, uitgever of SaaS organisatie en wil je goed verdienen en remote werken? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van b2b branded content media pakketten op alle kanalen van De Zaak (online, nieuwsbrief, socials, video, podcast etc) voor de grootzakelijke markt.
 • Je houdt van sales anno 2023; dus je doet je pitch via videobellen, prospecting via geautomatiseerde workflows en schakelt snel via Slack met je collega’s. De auto voor klantbezoekjes laat je liever staan, ook wel zo goed voor het milieu.
 • Je onderzoekt waar nieuwe kansen liggen; nieuwe markten, nieuwe mogelijkheden voor upsells om dit vervolgens om te zetten in concrete verbeteringen en acties.
 • Je werkt nauw samen met onze campagne managers om de klant ook inhoudelijk te overtuigen en een perfecte onboarding te verzorgen voor onze nieuwe partners.
 • Je drive is om de groei van De Zaak te versnellen door het optekenen van nieuwe partners, het behouden van huidige partners en het strategisch uitbreiden van de klantwaarde.
 • Geen fan van administratie? Geen probleem, bijna alle administratie is geautomatiseerd en we gebruiken veel digitale tools voor het maken van afspraken, prospecting en overeenkomsten.

Super als je een eigen netwerk hebt met potentiële klanten, maar dit is geen must. De reputatie van De Zaak opent in de praktijk al genoeg deuren.

Wat breng jij mee:

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in sales binnen een online georiënteerde relevante branche als media, onlinemarketing, uitgever of SaaS. Let op, dit is een vereiste voor deze opdracht.
 • Je hebt ervaring met sales anno 2023, wat bij ons o.a. neerkomt op videobellen en prospecting via geautomatiseerde workflows.
 • Je beschikt over een afgeronde MBO-, HBO- of universitaire opleiding in een commerciële of marketing richting;
 • Met jouw vlotte babbel, commerciële vaardigheden en interesse in media en digitale diensten weet je nieuwe klanten te overtuigen en bestaande relaties te versterken;
 • Je bent digitaal georiënteerd en bent sterk gericht op het behalen van maximaal resultaat;

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een bovengemiddeld uurtarief met een aantrekkelijke bonusregeling;
 • We bieden flexibiliteit in de locatie vanuit waar je wilt werken, binnen- of buitenland

De Zaak is al 30 jaar uitgever van nieuws en advies voor ondernemers. Elk jaar komen er 1,5 miljoen bezoekers op onze website, naast ons bereik via de nieuwsbrief en socials. Ook worden 1000 leden elke dag bijgestaan met advisering en het maken van juridische documenten via ons eigen platform MijnZaak.

Ben je geïnteresseerd in onze opdracht en sluit jouw profiel goed aan? Reageer dan via het formulier op deze pagina en voeg je cv en motivatie bij. In je motivatie lezen we graag terug welke ervaring je meebrengt op heb gebied van ‘sales anno 2023’.

Sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Leuk dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op om jou meer te vertellen over De Zaak, de rol en om al je vragen te beantwoorden.
Je eerste gesprek op kantoor
We leren je beter kennen om erachter te komen of we een goede match zijn. We bespreken jouw achtergrond, drijfveren, de rol en jouw toekomstige ambities.
Je tweede gesprek op kantoor
Nog enthousiast? Wij ook. Het laatste gesprek draait om de inhoud. Je maakt een case, we bespreken jouw competenties en beantwoorden vragen.
Referentiecheck & aanbod
We zijn er bijna! We bellen graag een referentie op als staartje van de procedure. Wij zorgen voor een passend aanbod, en jij hoeft alleen nog te tekenen.

Job Status: Open

Solliciteer Direct