Geld besparen met (veel) lagere pinkosten?

Laag tarief, geen maandelijkse kosten én extra hoge korting via De Zaak 

 Geen contract of maandelijkse kosten

 Gratis simkaart met databundel

 Pinpassen vanaf €0,06 

 Creditcards vanaf 1%

 Zelfstandig werkende betaalterminals

Uitgevoerd door de #1 betaaloplossingen partner

“Ik was via internet op zoek naar betaalbare draadloze en makkelijk werkbare pinautomaten. Telefonisch informatie ingewonnen en een goed transactietarief kunnen krijgen.”

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

Mark Röpke , Strandpaviljoen Paal 17  

100% kosteloos en vrijblijvend

Lagere pinkosten? Laat ons het voor jou berekenen

Het accepteren van betalingen via een betaalautomaat of webshop kost geld. Iedere ondernemer heeft hiermee te maken, maar hoeveel kost het jou?


Naast de transactiekosten heb je ook abonnementen, servicecontracten en setupkosten. Wij brengen die samen met jou helemaal in kaart. Groeit jouw bedrijf, dan kunnen deze kosten zich positief ontwikkelen. Het is daarom erg belangrijk een betaalpartner te hebben die met jou meedenkt en continu het beste tarief voor jouw bedrijf berekent. Bij myPOS doen we dat graag.

Betaal alleen wanneer jij betaald wordt

Wij bieden bedrijven professionele betaalautomaten zonder abonnementen, servicecontracten, licentiekosten of instelkosten. Je koopt een apparaat en betaalt vervolgens alleen de transactiekosten. Zo simpel is het!


Een zelfstandig werkende betaalterminal koop je al vanaf €79. Hiermee accepteer je alle betaalkaarten en creditcards. De apparaten zijn standaard voorzien van een multi-provider simkaart met databundel waardoor je altijd en overal in staat bent betalingen te accepteren, in de winkel, onderweg en online. Laat ons het voordeel voor jouw bedrijf berekenen.

Wat kan je van onze partner myPOS verwachten?

myPOS is een fintech-bedrijf dat eenvoudige betaaloplossingen aanbiedt, gericht op het MKB. De betaalterminals en het myPOS-platform biedt ondernemers alles wat ze nodig hebben om altijd en overal betalingen te accepteren. Ze behoren tot één van de grootste spelers in Europa en zijn uniek doordat ze geen abonnementen, instelkosten of servicekosten per product of dienst in rekening brengen.


Het doel is om bedrijven te helpen groeien door de kosten laag te houden en complexe zaken eenvoudig te maken. Met hun kennis en expertise op betaalgebied hebben ze alles in huis, vraagstukken van ondernemers op te lossen.

Laat ons het voordeel voor jouw bedrijf berekenen