Verbeter je online vindbaarheid met behulp van SEO, SEA en linkbuilding.

Hoe kan ik online beter gevonden wordenen waar moet ik op letten?

Wil jemeer relevante bezoekers op jouw website? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine adverteren (SEA) echt iets voor je. Een top 10 positie in Google is, bij de juiste zoekwoorden, enorm belangrijk voor jouw bedrijf.

 

Online marketing: Geen beloftes, wel resultaten

Meer dan 95% van de Google zoekmachine gebruikers kijkt niet verder dan de eerste pagina. Bovendien kiest 75% van alle Google gebruikers voor een zoekresultaat in de top 5. Het doel is om eerst in de top 10 te komen, daarna te stijgen naar de top 3 en uiteindelijk een top 1 positie voor u te bereiken. Wij doen absoluut geen beloftes. Wel kunnen we je mooie resultaten laten zien.

 

De 9 meeste gestelde vragen over online marketing

(klik & lees direct het antwoord)

Dit kan verschillende oorzaken hebben; vaak missen er diverse – essentiële – onderdelen die ervoor zorgen dat een website goed scoort in de zoekresultaten. U kunt hierbij denken aan de afwezigheid van SEO teksten of omdat er te weinig relevante websites (met een link) naar uw website verwijzen. De oorzaak van het uitblijven van een goede vindbaarheid wordt naar voren gebracht in de quickscan.

Stap 1 is de quickscan: eerst zal er een gedegen zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Dit onderzoek geeft weer welke zoekwoorden interessant voor u zijn om op gevonden te worden.

Voor u is het belangrijk dat u voor uzelf duidelijk heeft of u op korte termijn meer aanvragen/klanten wilt. SEO kunt u combineren met SEA (adverteren in Google). Op die manier denkt u zowel op de korte als de lange termijn.

Nee, dit kan al vanaf €75,- excl. BTW per maand. De kosten zijn afhankelijk van het werkgebied, maar ook van de hoeveelheid zoekwoorden waarmee u aan de slag wilt. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de competitie in Google.

Dit gebeurt vaak nadat de SEO teksten/landingspagina’s zijn toegevoegd. Hiermee maakt u een grote sprong (vooruit) in de zoekresultaten. Echter duurt het wel langer voordat u merkt dat de bezoekersaantallen en/of de aanvragen toenemen. Dit komt omdat u waarschijnlijk niet direct op de eerste pagina komt. Dit heeft vaak enkele maanden nodig, afhankelijk van de competitie. Om direct meer bezoekers en/of aanvragen te genereren kunt u tegelijkertijd met SEA (adverteren in Google) starten.

Dit is niet erg. Onze partners lopen elke website systematisch na op technische verbeterpunten en pakken deze aan wanneer nodig.

Alleen SEO, het verbeteren van de website op diverse vlakken, is vaak niet voldoende. Vooral wanneer uw concurrenten over een groot aantal links beschikken. Wij zullen voor u in kaart brengen wat uw concurrenten doen. SEA is een apart onderdeel en is handig om in te zetten voor aanvragen op de korte termijn.

De kosten voor SEA zijn erg afhankelijk van de branche en van het werkgebied. Indien u hier interesse in heeft kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.

Jazeker. Linkbuilding is nog steeds een essentieel onderdeel van online vindbaarheid.

 
Lees ook…
Je e-mails bij klanten en relaties bezorgen, wordt steeds lastiger. Spamfilters houden veel berichten tegen, terwijl je het volste recht hebt om…
In je marketingplan omschrijf je gedetailleerd hoe je jouw producten en diensten onder de aandacht van je potentiële klanten wilt…
Een goed opgebouwde database met e-mailadressen is een van de succesfactoren van geslaagde e-mailmarketing. Voor adressen hoef je niet direct bij een…
Wil je zeker weten dat je e-mailings in de inbox van de ontvanger komen? Zorg er dan voor dat ze niet als spam worden gezien. Dat blijkt in de praktijk…
Vragen stellen is een belangrijk onderdeel van ieder gesprek, dus ook van een verkoopgesprek. Je kunt het gesprek in de gewenste richting sturen door…
Het versturen van commerciële e-mail naar consumenten en bedrijven is aan nogal wat regels gebonden. Hieronder een beknopte uitleg over waar je…