Ontvang 4 prijsopgaves van de voordeligste online marketing bureaus uit de buurt

100% vrijblijvend | Alle expertises beschikbaar

   Binnen 24 uur reactie

   Gespecialiseerd in ZZP'ers  & MKB

   Zorgvuldig uitgekozen partners

   Marketing strategie op maat

  Let op: Startend vanaf €250 per maand

''Binnen de kortste tijd kreeg ik al reacties van bedrijven.''

Herlaar & Herlaar Onderhoud

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

100% kosteloos en vrijblijvend

Online Marketing Bureau: Waarom?

Ben jij online nog niet goed zichtbaar of zelfs onvindbaar? Dan is het tijd om met marketing aan de slag te gaan! We leven tegenwoordig in een digitale wereld waar online marketing onmisbaar is geworden. Zowel de verkoop van producten als aanvragen verlopen namelijk steeds vaker via het internet.


Met deze groeiende online markt is het daarom cruciaal dat jij makkelijk te vinden bent. Want een hogere vindbaarheid resulteert in meer bezoekers & meer klanten.


3 voordelen van Online Marketing Bureau

Snel meer naamsbekendheid

Snel meer relevante bezoekers naar je website

Snel meer verkopen en aanvragen (=meer omzet!)

Online Marketing Bureau: Wat is er mogelijk?

Hoe wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten? Afhankelijk van jouw budget, jouw doelstellingen en wensen is er altijd een perfecte online marketing methode te vinden. Bekijk hieronder direct welke strategie bij jou past.


SEA (zoekmachine adverteren):

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising. Via SEA kan je goed jouw gewenste doelgroep bereiken door middel van de juiste zoekwoorden. Het mooie van deze vorm van adverteren is dat mensen specifiek naar jouw product of dienst op zoek zijn. Bovendien betaal jij alleen voor de kliks op jouw advertentie.

SEO (zoekmachine marketing):

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimisation, zoekmachine optimalisatie. Met de juiste techniek en inspanningen kan je hoger gaan ranken in Google en genereer je hierdoor meer traffic naar jouw website. Je betaalt niet voor een advertentie of kliks, je verschijnt wel hoog in de zoekresultaten van jouw gewenste doelgroep. Ideaal toch?


E-mailmarketing:

Zoek jij misschien een online marketing bureau die gespecialiseerd in e-mailmarketing? E-mailmarketing blijft een enorm effectieve marketing tool. Met relevante content en een goede call-to-action genereer je direct goede traffic naar jouw website. Je bouwt een band op met je doelgroep en door de vele segmentatie en personalisatie mogelijkheden zorg je altijd dat jouw bericht persoonlijk en waardevol is voor de ontvanger.


Social Media Marketing:

Zorg voor meer relevante traffic naar jouw website via de online kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Youtube. TIP: Denk van tevoren goed na op welk kanaal jouw doelgroep te vinden is. Hierdoor geef jij je geld altijd optimaal uit.


Conversie optimalisatie:

Zie je wel veel bezoekers op jouw website, maar worden ze geen klanten? Dan moet je aan de slag met de optimalisatie van je website. Onderschat niet het effect van een optimale indeling, een goede look-and-feel en een duidelijke actieknop. Door dit te optimaliseren, krijg jij meer klanten en dat voor minder kosten per klant.


Internet marketing consultancy:

Zoek jij een sparringspartner om jouw online activiteiten te verbeteren? Een online marketing bureau die jouw website en online marketing activiteiten eens goed onder de loep neemt? Onafhankelijk advies, handige tips en strategische oplossingen op maat. Kortom, voor al jouw marketing vraagstukken ontvang jij een passende oplossing!

Kan jij hulp gebruiken van een online marketing expert?

Online Marketing Bureau: Adverteren of organisch?

Veel mensen halen nog steeds deze verschillende marketing methodes door elkaar. Begrijpelijk, want beide hebben met zoekmachines en zoekwoorden optimalisatiete maken. Toch is de aanpak erg verschillend. Bedenk bij het kiezen van een online marketing bureau dus goed welke strategie jij wilt gebruiken.

SEA

Iedereen kent ze wel: de advertenties die bovenaan in Google verschijnen als je iets opzoekt. Met SEA investeer je in deze advertenties en betaal je voor iedereen die hierop klikt. Door de optimalisatie van je zoekwoorden zijn jouw advertenties direct zichtbaar voor jouw gewenste doelgroep.

  • 'Search Engine Advertising'
  • Betaald verkeer naar jouw website
  • Resultaten direct zichtbaar
  • Resultaten zolang je adverteert/betaalt
  • Kosten per klik van potentiële klant

SEO

Het liefst wil jij gevonden worden op de eerste pagina zonder dat je hiervoor moet betalen. Met SEO kan dit! Optimaliseer de zoekwoorden op je website en bouw je autoriteit op door externe links naar jouw website. Het kost enige inspanning, maar de effecten van SEO zijn langdurig én gratis.

  • 'Search Engine Optimization'
  • Organisch (gratis) verkeer naar jouw website
  • Resultaten na aantal maanden zichtbaar
  • Langdurige resultaten & effect
  • Kliks gratis (eventueel kosten SEO expert)

Online marketing bureau: Expert nodig?

Als klein bedrijf is het toch ergens wel spannend om online te gaan adverteren. Vooral als je zelf niet de expertise hebt. Juist hierom kan het verstandig zijn om een specialist in handen te nemen.


Met de juiste strategie kan jij namelijk grote stappen zetten voor je bedrijf. Je creëert meer relevante traffic naar je website, die ook beter gaan converteren door de optimale indeling van je website.


Bepaal samen met een expert wat jouw dagelijkse budget wordt. TIP: Begin op kleine schaal en indien succesvol, kan je dit langzaam steeds meer opschalen. Zo voorkom je de grote risico's.


Zie zonder eigen inspanning je cijfers omhoog schieten. Kortom, een kleine investering die je bedrijf enorm kan laten groeien.  

Kan jij hulp gebruiken van een online marketing expert?