Alle opties en voordelen van pensioenopbouw duidelijk uitgelegd

Maak je keuze

100% vrijblijvend |Voor ZZP en bedrijven

Uitgevoerd door onze onafhankelijke partner 

Wat kan je van Brand New Day verwachten?

Je bent ook eigen baas. Met een eigen zaak. Maar dat eigen pensioen… dat is toch ingewikkeld? Duur? Niet bij onze partner Brand New Day.


Vragen als ‘hoe werkt pensioen in Nederland eigenlijk‘, ‘wat kan ik zelf doen‘ en ‘hoe regel ik dat zo fiscaal gunstig als mogelijk‘ worden allemaal beantwoord. En nog wat informatie over beleggen, sparen en natuurlijk..

Brand New Day.

Onze pensioenpartner Brand New Day

Brand New Day is een online pensioenbank. Sparen en beleggen voor later, dat is het enige wat ze doen. En daar zijn ze goed in. Dat pensioen wordt wel breed gezien: niet alleen een fiscaal gunstige rekening voor pensioen, maar ook ‘vrij beleggen en sparen’ voor later. Dus géén hypotheken, ingewikkelde kredieten of betaalpas. Wél top producten met lage kosten, voor al jouw verschillende geldpotjes voor later.


Wat zijn de voordelen van Brand New Day?

  • Lage kosten met topservice
  • Geen contract of verplichtingen
  • Jij bepaalt wat en wanneer je stort
  • 100% zelfstandig
  • Betrouwbaar en veilig dankzij eigen bankvergunning

Vraag gratis een pensioenberekening aan inclusief je belastingvoordeel

- Benieuwd wat pensioenopbouw voor jou kan opleveren?- Inzicht in jouw (grote) belastingvoordeel bij pensioenopbouw- Al je vragen beantwoord door een ervaren pensioenexpert

100% vrijblijvend & kosteloos

Verschil beleggen en sparen uitgelegd

Ontdek alle pensioenopbouw opties

De fiscale voordelen helder uitgelegd

Indicatie van jouw pensioengat

Uitgevoerd door onze pensioenpartner 

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

''Heb keurig alle informatie gekregen waar ik behoefte aan had.''

Merel, zelfstandige

Pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde

Wist jij dat pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is volgens werknemers én werkgevers?


En nee, dit bedenkt Brand New Day niet zelf. Vacaturesite Indeed heeft een groot onderzoek uitgevoerd en daaruit kwam de pensioenregeling met stip op 1.


Heb jij nog niks geregeld voor jouw werknemers? Wees dan niet verrast als ze op zoek gaan naar een werkgever die dit wel heeft geregeld.


Als je dat moment voor wilt zijn, download dan nu de whitepaper van Brand New Day en zet gemakkelijk een pensioenregeling op voor jouw werknemers.

Maar pensioen is toch heel erg duur?

Niet bij Brand New Day. Brand New Day hanteert lage kosten voor al haar klanten. Of je nou werkgever of werknemer bent. En daarbovenop zitten er fiscale voordelen bij het aanbieden van pensioen. Als werkgever betaal je iedere maand sociale werkgeverslasten over de salarissen van de werknemers. Gemiddeld 18% bovenop het salaris. Over pensioen hoeft dit niet. Zo kun je zelfs besparen door het aanbieden van een pensioenregeling.


Naast sociale werkgeverslasten kent pensioen nog een groot fiscaal voordeel voor de werknemers. Over de pensioenpremie hoeft geen belasting te worden betaald. Het gaat dus direct

vanuit het bruto inkomen. Wanneer het pensioenkapitaal wordt uitgekeerd na pensionering dan geldt er een stuk lager belastingtarief.


Door het aanbieden van een pensioenregeling hebben jij en jouw werknemers dus fiscale voordelen terwijl je ook nog eens de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde hebt geregeld.

Pensioen voor uw werknemers

Ontdek welke voordelen bedrijfspensioen zowel fiscaal als voor de motivatie van jouw werknemers heeft

Alle voor- en nadelen van bedrijfspensioen voor jouw werknemers opgesomd